La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Carolina Monje, ex del fill d'Ana Obregón, de festassa a Itàlia per celebrar que es casa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Carolina Monje, la jove catalana que va ser parella del fill d'Ana Obregón, mort a causa del càncer, celebra el seu comiat de soltera amb algunes de les seves amigues de Barcelona.

Què sabem? Carolina Monje, que té una empresa de roba, està molt feliç i il·lusionada esperant que arribi el gran dia del seu casament. L'ex d'Álex Lequio, amb qui va començar a sortir l'any 2019, ha refet la seva vida amb un altre noi que també es diu Álex. Casualitats de la vida. Un empresari català molt jove que amassa una gran fortuna.

Què ha passat? Aquest matí algunes amigues de Carolina Monje li han donat una sorpresa molt gran. S'han plantat a casa seva i han donat el tret de sortida al seu comiat de soltera. Una festa que durarà diversos dies i que tindrà lloc molt lluny de Catalunya. Monje i les seves amigues, amb alt poder adquisitiu, han fet les maletes i s'han traslladat fins a un dels llocs més exclusius d'Itàlia, on sortiran de festa i faran de les seves, per celebrar que la jove catalana es casa d'aquí a uns mesos.

En profunditat: Les amigues de Carolina Monje se l'han endut fins a Puglia, a la costa del sud-est d'Itàlia. De fet, Carolina Monje, durant la tarda del dimecres 12 de juliol, a través de les seves xarxes, el seu compte d'Instagram, ha penjat una foto del lloc on s'estan allotjant, que té una enorme piscina per combatre la calor sofocant. La imatge és aquesta:

Per acabar: Un casament de Carolina Monje i Álex Lopera que tindrà lloc a l'octubre, quan no faci tanta calor. Una celebració que serà a la Costa Brava i on s'espera que hi vagin diversos influencers, amics de la parella, i gent de la classe alta de Barcelona, amb qui la parella se sol moure. Un casament on no s'espera que hi vagi Ana Obregón, ja que des de la mort del seu fill la relació amb la jove Carolina Monje s'ha refredat bastant. Tampoc se sap si Carolina Monje, en el dia del seu casament, farà alguna espècie d'homenatge a qui va ser el seu gran amor, que va perdre la vida amb només 27 anys a Barcelona pel càncer. Qui quasi segur farà acte de presència en el casament serà la mascota que té Carolina Monje, que es diu Boby Puchum. Un gos que va ser adoptat d'una gossera de Barcelona quan Carolina i Álex Lequio eren parella.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón