La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Així serà la primera entrevista d'Ana Obregón a la tele amb un presentador bomba

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Molt s'ha parlat sobre les possibles entrevistes que Ana Obregón faria a la televisió, per parlar de la seva neta i del seu fill mort, Álex Lequio, ara que la presentadora i actriu torna a estar a Espanya després d'uns mesos a Miami, en els Estats Units.

Què sabem? Avui dijous 29 de juny s'ha conegut, finalment, el presentador que ha escollit Ana Obregón per fer la seva primera entrevista a la televisió. Una entrevista molt esperada que segur genera molt interès. I és que la vida de la presentadora i actriu, durant els últims mesos, ha estat molt comentada i polèmica, a causa del naixement de la seva neta per gestació subrogada a Miami.

Què ha passat? Ana Obregón ja ha gravat la seva primera entrevista a la televisió. I ha sorprès molt el presentador escollit. Durant setmanes s'ha especulat que Obregón podria parlar amb el seu amic Bertín Osborne, a Telecinco, o amb Pablo Motos, a Antena 3. Finalment, l'escollit per la presentadora i actriu ha estat el qui va ser jugador de futbol del Betís, Joaquín Sánchez, que des de fa un temps té un programa d'entrevistes a la televisió que es diu El novato.

En profunditat: L'entrevista d'Ana Obregón amb Joaquín ja s'està promocionant a Antena 3. Una entrevista on la presentadora i actriu parlarà de totes les crítiques que ha rebut pel naixement de la seva neta per gestació subrogada. També parlarà de la mort del seu fill i altres temes que té damunt la taula.

Per acabar: Una entrevista especial que de moment no se sap quan es podrà veure per la televisió. També s'ha sabut que Ana Obregón i Joaquín s'han conegut en el moment de rodar l'entrevista, ja que abans no havien coincidit en cap acte, ni programa de televisió i tampoc eren amics.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón