La Jungla
Ana Obregón i los Javis, a 'Mask Singer'
Foto: Ana Obregón i los Javis, a 'Mask Singer' | Antena 3
Televisió

La confessió d'Ana Obregón: "El meu primer petó amb llengua va ser amb Miguel Bosé"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón i los Javis, a 'Mask Singer'
Foto: Ana Obregón i los Javis, a 'Mask Singer' | Antena 3

Ana Obregón continua de plena actualitat per la seva polèmica maternitat, en ser mare i àvia a la vegada. Mentrestant, l'actriu es va estrenar com a investigadora de Mask Singer, que Antena 3 va estrenar la darrera setmana. En aquesta ocasió, ha estat una anècdota d'Obregón el que ha deixat sorpresos als seus companys.

D'on venim: La tercera edició de Mask Singer té diverses novetats, entre les quals es troba la possibilitat de fer una pregunta qualsevol a cada grup de màscares que intenten desxifrar cada nit.

Al detall: L'equip d'investigadors del programa d'Antena 3 ha hagut de triar una pregunta perquè responguessin les diverses màscares i, finalment, han decidit preguntar per la primera cita de cada concursant.

  • La investigadora de Mask Singer ha explicat la primera vegada que va veure a Miguel Bosé i ha confessat que la primera vegada que el va veure va ser a una festa: "Anava espectacular".
  • La també biòloga no ha trigat gaire a deixar anar que es tractava de Miguel Bosé, fet que ha deixat sorpresos a molts.

En profunditat: Ana Obregón ha explicat que "era molt nena", amb tan sols 16 anys, quan va tenir la seva primera cita.

  • Segons ha descrit l'actriu, el va veure de lluny a una festa: "Quan el vaig veure, me'l volia lligar. Anava espectacular amb una cueta, el cabell llarg i unes botes camperes".
  • A més, Obregón s'ha deixat anar i ha continuat amb el seu discurs: "El meu primer petó amb llengua se'l vaig fer a Miguel Bosé".

A més: Després de l'estrena de Mi casa es la tuya amb Jesulín de Ubrique, ja sabem que Ana Obregón serà entrevistada per Bertín Osborne en els programes que s'emetran pròximament a Telecinco. Tot això, arriba després que la biòloga hagi estat àvia a través de la gestació subrogada de la seva neta Ana Sandra. Per tant, aquesta entrevista serà la primera que faci Obregón en televisió després de totes les polèmiques, on tindrà l'oportunitat d'aclarir i respondre a tot el que s'ha dit d'ella.