La Jungla
Ana Obregón passeja amb el cotxet per Miami
Foto: Ana Obregón passeja amb el cotxet per Miami | Telecinco
Famosos

Ana Obregón i la seva neta, amenaçades: decisió límit per protegir-se d'un atac

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón passeja amb el cotxet per Miami
Foto: Ana Obregón passeja amb el cotxet per Miami | Telecinco

Ana Obregón no se sent segura. Des que va anunciar el naixement de la seva neta per gestació subrogada, l'actriu ha rebut amenaces i missatges intimidatoris. Contra ella, però també contra la menor. Fins al punt que ha decidit contractar seguretat privada per protegir-se.

Què en sabem? El naixement d'Ana Sandra Lequio ha tornat la felicitat a Ana Obregón, tres anys i mig després de la mort del seu fill. Però segons avança aquest dimecres la revista Semana, el moment dolç de la presentadora ha deixat pas a l'agror. Un mes i mig de crítiques, per la gestació subrogada, i comentaris amenaçadors, l'han abocat a pagar pels serveis d'un guardaespatlles.

En detall: Ana Obregón continua a Miami, on la seva figura no desperta tant interès mediàtic com a Espanya. Però la notícia del naixement de la seva neta ha travessat l'Atlàntic, i quan surt al carrer amb el cotxet cada dia troba reporters i curiosos que volen una foto. Sense coneixe'ls, la protagonista d'Ana y los siete mai sap les intencions d'aquells que se li apropen.

A més, el nou guardaespatlles d'Ana Obregón és Delfín Fernández, un vigilant amb una àmplia experiència protegint famosos. S'ha fet càrrec de la seguretat de grans estrelles internacionals com Antonio Banderas o David Beckham, i va treballar amb l'actriu quan va ser al punt de mira d'ETA.

Per acabar: Un mes i mig després del naixement d'Ana Sandra Lequio, el passat 20 de març, Ana Obregón té previst viatjar de nou a Madrid en poques setmanes. A la tornada, la presentadora té pendent presentar el llibre del seu fill, El chico de las musarañas; i una visita a El Hormiguero per explicar-ho tot sobre aquesta nova etapa a la seva vida. Quan hagi donat resposta a tots els seus compromisos professionals, se n'anirà a passar l'estiu a Mallorca

Categoria: La Jungla