La Jungla
Estrena de la tercera edició de 'Mask Singer'
Foto: Estrena de la tercera edició de 'Mask Singer' | Antena 3
Televisió

Una actriu de Hollywood i una tenista número 1: les primeres desemmascarades a 'Mask Singer'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Estrena de la tercera edició de 'Mask Singer'
Foto: Estrena de la tercera edició de 'Mask Singer' | Antena 3

Antena 3 ha estrenat la tercera temporada de Mask Singer amb un primer programa on s’han desemmascarat dues famoses. A més, el programa ha incorporat alguns elements nous que han modificat la mecànica del programa.

D’on venim: La tercera temporada de Mask Singer arriba després d’un temps de descans al programa, ja que la segona temporada va tenir un descens considerable de les audiències.

  • La segona temporada de Mask Singer (1.749.000 espectadors i 16,4% de quota de pantalla) va suposar una baixada important de les audiències en comparació amb la primera, que va arrasar (2.827.000 espectadors i 23,6%).

Al detall: A més del descans, el programa ha incorporat diversos elements amb els quals han aconseguit que el programa sigui més dinàmic i entretingut. Aquests són els canvis:

  • A la taula dels investigadors, només es mantenen els Javis. El lloc de Malú i José Mota el substitueixen ara Ana Obregón i Mónica Naranjo.
  • Durant els quatre primers programes es desemmascaren dos famosos per nit.
  • El botó ‘Delatador’. Durant les rondes, els investigadors tindran l’oportunitat de desemmascarar un dels famosos abans d’arribar a la fi del programa. Només ho podran fer en els casos que considerin saber de quin famós es tracta. Equivocar-se tindrà una penalització que l’investigador haurà de rebre al final del programa.

Qui és qui: Les màscares que menys suport han rebut del públic han estat ‘Faraona’ i ‘Arlequín’, que han resultat ser l’extenista número 1 del món, Arantxa Sánchez Vicario, i l’actriu estatunidenca Tori Spelling.

  • Arantxa Sánchez Vicario va ser una tenista espanyola que, durant la seva carrera, va ser número 1 del món a la WTA. Va guanyar quatre títols del Grand Slam en categoria individual, sis a la categoria de dobles i quatre dobles mixtos. A més, Vicario ha guanyat medalles olímpiques i cinc títols de Copa Federació amb l’equip espanyol.
  • Tori Spelling és una actriu i empresària estatunidenca que ha destacat al cinema per alguns dels seus papers a Beverly Hills, Scream 2 i Scary Movie 2. A més, Spelling ha participat en diverses adaptacions de Mask Singer.
Categoria: La Jungla