La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Ana Obregón fa plorar recordant al seu fill mort el dia que hauria fet 31 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La presentadora i actriu estava molt lligada al seu únic fill, Álex Lequio, que va perdre la vida amb només 27 anys a causa del càncer.

Què sabem? Ana Obregón, avui dia 23 de juny, ha recordat al seu fill mort, que va perdre la vida a Barcelona a causa del càncer. La presentadora i actriu ha recordat al seu fill a través d'una publicació que ha fet en el seu compte d'Instagram, on acumula més d'un milió de seguidors.

Què ha passat? Un vídeo recordant alguns dels aniversaris que ha celebrat al costat del seu fill. Aquesta ha estat la publicació que Obregón ha fet a les seves xarxes socials. Un vídeo que acompanya d'un llarg i emotiu escrit. "Avui fa 31 anys que va néixer el meu fill, l'amor de la meva vida. Des d'aquell dia la meva vida és teva. Cada segon aprenc la teva lliçó de vida i amor", escriu Obregón.

En profunditat: Una publicació on Ana Obregón també fa referència a la seva neta Ana Sandra, que va néixer fa uns mesos a Miami a través de la gestació subrogada. "La teva filla i jo et desitgem un feliç 31 aniversari. Aquesta nit bufarem les espelmes juntes amb el teu pastís preferit, ho farem amb un dolor i amor infinit. El cel brillarà més que mai", afegeix la que va ser parella d'Alessandro Lequio, amb qui sembla que s'ha reconciliat després d'uns mesos de molta guerra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

Per acabar: En el vídeo que Obregón ha compartit a les seves xarxes socials, durant la tarda del divendres 23 de juny, es pot veure el pastís que ha comprat al seu fill mort per celebrar el seu aniversari. Una tradició que Ana Obregón no deixa de fer tot i que el seu fill ja no hi sigui. La presentadora i actriu ha comprat un pastís de xocolata que té forma d'eriçó. A sobre hi ha clavat una vela en forma de tres i una altra en forma d'u en color daurat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón