La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Alessandro Lequio reacciona al retorn d'Obregón i diu això a la petita Ana Sandra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Després de dos mesos instal·lada a Miami en un àtic de luxe amb vistes al mar, la presentadora i actriu Ana Obregón ha tornat a Espanya. Ho ha fet durant la primera hora del matí del dimecres 31 de maig, amb un vol directe dels Estats Units.

Què sabem? L'arribada d'Ana Obregón a l'aeroport de Madrid ha generat molta expectació. Molts han estat els periodistes i paparazzi que s'han apropat fins a les instal·lacions per poder parlar amb ella i fer-li preguntes, després d'haver fet un gir a la seva vida i haver-se convertit en mare i àvia amb quasi 70 anys. Obregón ha optat per mantenir la boca callada i no dir res al respecte.

Què ha passat? Aquest matí, en El Programa de Ana Rosa, Alessandro Lequio, col·laborador habitual de l'espai, ha parlat de l'arribada d'Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra. L'italià ha deixat clara la seva sorpresa dient que no sabia res de l'arribada de la presentadora i actriu després de moltes setmanes vivint en els Estats Units. "No tenia la data marcada a l'agenda, no en tenia ni idea", ha dit el de Mediaset.

En profunditat: Ana Rosa i Joaquín Prat, presentadors del programa, s'han referit a Alessandro Lequio com "el yayo". Una paraula que a ell no li ha fet gaire gràcia. Alessandro Lequio també ha dedicat unes paraules a la petita nascuda mitjançant la gestació subrogada, que ara té poc més de dos mesos de vida. "Benvinguda", s'ha limitat a dir.

Per acabar: El col·laborador de televisió Alessandro Lequio ha dit que no se sentia gaire còmode parlant del tema perquè és un tema que afecta el seu fill mort, Álex Lequio, que va perdre la vida amb només 27 anys a causa del càncer. "No vull parlar del tema perquè és un tema relacionat amb el meu fill i d'aquests temes no en parlo i així em mantindré", ha sentenciat.

Categoria: La Jungla