La Jungla
Ana Obregón, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Obregón, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Ana Obregón torna a Espanya: primera imatge amb la neta Ana Sandra a Madrid

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 31 de maig de 2023. 09:18
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Obregón, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Ana Obregón ha tornat a Espanya. Dos mesos i mig després del naixement d'Ana Sandra Lequio, l'actriu ha aterrat aquest dimecres a les vuit del matí a l'aeroport de Madrid Barajas i ha estat captada a la sortida amb la nena en braços.

Què en sabem? Malgrat que s'havia especulat amb la possibilitat que Obregón esperés que la menor fes tres mesos per agafar l'avió de tornada des de Miami, finalment sembla que l'artista ha tornat abans del que preveia per complir amb els seus compromisos professionals. Així l'han captat les càmeres d'Europa Press després d'aterrar a Madrid:

En detall: Després d'abandonar la terminal, Obregón s'ha dirigit en cotxe al seu domicili de La Moraleja, on s'espera que en les properes hores es desplaci la resta de la família per veure la nena.

A més, ara que ha tornat, la presentadora té pendent presentar el llibre del seu fill, El chico de las musarañas; i serà present a la Fira del Llibre de Madrid el proper 11 de juny. També ha tancat una visita a El Hormiguero per explicar-ho tot sobre aquesta nova etapa a la seva vida, i una altra a Mi casa es la tuya, el programa de Bertín Osborne a Telecinco. Quan hagi donat resposta a tots els seus compromisos professionals, se n'anirà a passar l'estiu a Mallorca.

D'on venim? Des que el passat 20 de març va ser mare (i àvia), per gestació subrogada, de la filla biològica del seu fill Álex Lequio, Ana Obregón ha estat al centre del focus mediàtic i s'ha convertit en la diana de les crítiques. Fins al punt que ha decidit contractar un guardaespatlles que protegís la seva neta i a ella mateixa, temorosa de les amenaces rebudes per xarxes socials. Dos mesos després de la controvèrsia, i ja des d'Espanya, Obregón sap que haurà de fer front a unes crítiques que fins ara ha evitat amb la distància.

Categoria: La Jungla