La Jungla
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Així és Alberto González, el discret nòvio sanitari d'Isabel Díaz Ayuso

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu | EFE

Isabel Díaz Ayuso travessa un moment delicat, després d'haver avortat a la vuitena setmana d'embaràs. Un cop dur per la presidenta de la Comunitat de Madrid, que ha agafat tothom per sorpresa, ja que encara no havia explicat públicament que esperava un fill amb el seu nòvio, Alberto González.

Què en sabem? Isabel Díaz Ayuso i Alberto González van començar la seva relació de parella el maig de 2021, i les seves primeres fotos junts les va publicar la revista Lecturas després d'enxampar-los de viatge romàntic a Eivissa. No li va agradar gens veure's en portada, i poc temps més tard va explicar a Telecinco que li havia disgustat que es publiquessin les imatges i que volia continuar mantenint la seva vida privada en la intimitat.

Qui és Alberto González? El nòvio d'Ayuso té 47 anys (tres més que ella) i és andalús però viu a Madrid, on treballa de tècnic sanitari. A més, està divorciat i té tres fills de la seva parella anterior. Després d'alguns mesos junts, la presidenta madrilenya i Alberto González van oficialitzar el seu romanç públicament l'octubre de 2021, en un acte en el Dia de la Hispanitat on es van deixar veure de la mà.

En detall: Ara fa un any, Díaz Ayuso va reflexionar en una entrevista a Yo Dona sobre el seu desig de ser mare. La presidenta deia que volia tenir fills, tot i que fins aleshores no havia pogut perquè havia estat sempre "bolcada en la feina". Unes intencions d'ampliar la família que la parella preveia fer realitat amb el seu primer fill en comú, després de dos anys de relació.

Context: Aquest dimarts, l'equip d'Ayuso ha fet públic que la presidenta va ser intervinguda quirúrgicament aquest dimarts després d'haver avortat. La líder popular es troba bé i dijous recuperarà la seva agenda pública.