La Jungla
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Avortament

Isabel Díaz Ayuso perd el fill que esperava

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 12 de juliol de 2023. 11:34
Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu
Foto: Isabel Díaz Ayuso, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Isabel Díaz Ayuso ha patit un avortament quan estava embarassada de vuit setmanes. Aquest dimarts, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha estat intervinguda quirúrgicament en un hospital de la capital espanyola.

Què en sabem? Segons avança el diari El Mundo, de fonts de l'equip d'Isabel Díaz Ayuso, la presidenta madrilenya hauria perdut el fill que esperava amb Alberto González quan es trobava a la setmana vuit de l'embaràs. En les últimes hores, la líder popular s'ha hagut de sotmetre a una cirurgia per problemes en el període de gestació.

En detall: És per aquest motiu que Ayuso no va poder ser aquest dimarts a l'acte d'homenatge a Miguel Ángel Blanco que es va fer a Madrid. Una absència de la qual no s'havia donat cap explicació en un primer moment.

A més, estava previst que Ayuso es reunís a les 10:00 hores d'aquest dimecres, com cada setmana, amb els membres del seu govern. Una trobada a la qual finalment no ha pogut assistir.

Previsions: El mateix equip d'Ayuso ha informat que aquest dijous la presidenta tornarà a la feina i recuperarà la seva agenda al capdavant del govern regional. També es preveu que sigui al ple de l'Assemblea de Madrid.

D'on venim? Després del 28-M, i malgrat la coincidència amb un nou període electoral, Ayuso havia reduït considerablement la seva agenda política. Fins al punt que, un cop reelegida presidenta, no ha participat de cap altre acte més enllà de la presa de possessió dels seus consellers i els consells de Govern. Sobre els actes de campanya, només en tenia tres, dos fora de Madrid i un aquest dimecres a Móstoles, on no hi serà.

Per acabar: L'equip d'Ayuso ha explicat que la cirurgia ha sortit bé, malgrat que la presidenta ha perdut el fill, i que ara necessita repòs. És per això que no recuperarà l'agenda fins aquest dijous.