La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Gerard Piqué es posa romàntic i dedica unes paraules a la seva nòvia, Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barça, Gerard Piqué, ha dedicat unes paraules a la seva parella, Clara Chía, amb qui va ser infidel a la cantant Shakira i mare dels seus dos fills.

Què sabem? Gerard Piqué ha dedicat unes boniques paraules a la seva parella Clara Chía, per demostrar que està molt enamorat de la jove de Barcelona. Una relació que va començar fa poc més d'un any i que avança amb molt bon peu. Tant que inclòs s'ha dit, en més d'una ocasió, que la parella podria tenir plans per casar-se.

Què ha passat? Ha estat en el directe de Twitch de la Kings League on Gerard Piqué ha dedicat unes paraules a Clara Chía. Ho ha fet durant la tarda del dilluns 17 de juliol, després de gaudir d'uns dies amb els seus dos fills, Milan i Sasha, que ja es troben a Miami amb la seva mare, Shakira. Unes paraules que Piqué ha dedicat a la seva parella després que el seu amic Ibai Llanos li hagi dit: "No coneixes què és l'amor encara. L'has de trobar".

En profunditat: Gerard Piqué no s'ha quedat callat davant les paraules de Llanos i ràpidament ha respost, dedicant unes paraules a Clara Chía, que segur han encantat a la jove. "Sempre m'estàs atacant", ha començat dient el de l'empresa Kosmos. Tot seguit ha dit: "Jo ja he trobat l'amor". Unes paraules amb les quals deixa claríssim que la seva relació amb Chía és molt forta i sòlida i que tots dos estan perfectes i igual d'enamorats que el primer dia. No sabem com hauran sentat aquestes paraules a Shakira, però segur que no els hi dona gaire importància perquè la cantant al seu pas per Londres s'ha vist amb el seu amic especial, Jimmy Butler, amb qui podria estar començant una relació.

Per acabar: Les paraules de Gerard Piqué a Clara Chía, molt enamorat, arriben després de saber-se el mot despectiu que els fills de Piqué usarien quan estan amb la seva mare Shakira per referir-se a Clara Chía. Segons han publicat diversos mitjans internacionals, els fills de Piqué es refereixen a la parella del seu pare com: "La treballadora del papa". I és que Chía, des que va començar a sortir amb Piqué, treballa a la seva empresa Kosmos, on guanya molts diners.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué