La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Fan de Clara Chía explota a les xarxes amb un vídeo viral: "No teniu puta idea"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La parella de Gerard Piqué, Clara Chía, pot presumir de tenir tot un exèrcit de fans i seguidors a l'esquena, que la defensen a mort en tot el que fa i deixa de fer.

Què sabem? Fa uns dies Gerard Piqué i Clara Chía van ser vistos a la zona alta de Barcelona i un grup de persones els hi va demanar fer-se fotos amb ells. Entre el grup de persones hi havia una noia que es va fer una foto amb Clara Chía on totes dues apareixen molt somrients. Doncs bé, aquesta noia, a través de TikTok, ha fet un vídeo defensant a la parella de Piqué i s'ha fet viral.

Què ha passat? La seguidora que defensa com mai a Clara Chía es diu Carla Giralt. La jove s'ha gravat en el dormitori de casa seva per parlar de la jove parella de Piqué i de tota la pressió mediàtica a la qual està sotmesa. També de totes les notícies i coses que es diuen sobre ella, especialment per part de tots els seguidors de Shakira que li tenen una ràbia considerable i quan parlen de Clara Chía ho fan per deixar-la malament.

En profunditat: "Vosaltres què cony sabeu? No en teniu ni puta idea". Així de contundent es mostra la jove en el seu vídeo de TikTok, defensant a Clara Chía. Paraules per posicionar-se al seu costat i criticar a tota la gent que parla malament de la jove de Barcelona. "Jo soc molt feliç amb la meva vida i em dona igual tot, però hi ha molta gent que té un fons dolent i amb falta de sentiments. En aquesta vida s'ha de ser amable", afegeix. "Segurament Clara Chía té molts més valors que molta gent que la crítica", afirma. "Deixeu que la gent faci el que vulgui, que sou molt pesats, no parleu de la vida dels altres si no en teniu ni puta idea", acaba dient la seguidora de Clara Chía, visiblement molesta. El vídeo és aquest:

Per acabar: Gerard Piqué i Clara Chía van començar la seva relació al mateix temps que Piqué estava sortint amb Shakira. Una infidelitat que Shakira, com va dir fa poc en una entrevista, va conèixer gràcies als periodistes. Des que es va saber que Clara Chía era la nova nòvia de Piqué la jove s'ha convertit en el centre de totes les mirades, com una autèntica famosa més. Una pressió mediàtica que Clara Chía, pel que es comenta, no porta gens bé i que en més d'una ocasió li ha costat disgustos i depressions.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Clara Chía