La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Així va ser el tens moment quan Shakira va conèixer per primer cop a Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Shakira i Clara Chía estan enemistades des del dia que es va saber que Gerard Piqué havia estat infidel a la cantant i mare dels seus fills.

Què sabem? Gerard Piqué ha refet la seva vida amb Clara Chía, després de separar-se fa poc més d'un any amb la cantant Shakira, amb qui va estar durant dotze anys i té dos fills en comú, Milan i Sasha.

Què ha passat? La periodista Lorena Vázquez, a l'emissora SER ha explicat com va ser el moment que Shakira va conèixer per primera vegada a Clara Chía i va saber de la seva existència. Un moment terrible i molt incòmode per la cantant, que segur mai oblida. Un episodi del qual Lorena Vázquez ha donat tota mena de detalls.

En profunditat: Ha estat en el programa Aquí Catalunya, durant el matí del divendres 30 de juny, que Lorena Vázquez ha explicat: "Ells es van separar el mes de març, però no ho van fer públic fins al mes de juny. Shakira no va saber qui era Clara Chía fins al mes d'agost, quan li posa nom i li va veure la cara", ha començat dient. "Clara Chía un dia va anar a casa dels pares de Gerard Piqué, acompanyat per Gerard Piqué. Una persona que en aquell moment estava a la casa de Shakira va fer fotos de la noia i les fotos van arribar a mans de Shakira", ha afegit Lorena Vázquez. "Finalment, Shakira va lligar caps i per fi va saber qui era Clara Chía". El moment és aquest:

Per acabar: Des d'aquell moment la relació entre Shakira i Clara Chía ha estat molt tensa i dolenta. Tan és així que a principis d'aquest any la cantant de Colòmbia, juntament amb Bizarrap, va fer una cançó on carrega contra Gerard Piqué i també contra Clara Chía. Un tema que s'ha fet mundialment famós i que és una de les cançons amb més tirada i més escoltades de Shakira. En farà una altra recordant el dia com es van conèixer?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira