La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Així va ser la primera cita entre Gerard Piqué i Clara Chía, d'amagat de Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Un dia després de la dura entrevista de Shakira a la revista People, s'ha fet viral un vídeo de Gerard Piqué on parla de com han de ser les primeres cites amb les dones.

Què sabem? Gerard Piqué està centrat en la seva relació amb Clara Chía i, de moment, prefereix no entrar al joc de Shakira. El català evita respondre a la cantant i crear més guerra amb ella, ja que la relació que mantenen és molt dolenta des que es van separar ara fa una mica més d'un any.

Què ha passat? Un vídeo de Gerard Piqué, a la plataforma Twitch amb els seus companys de la Kings League, s'ha fet viral. Un vídeo on Gerard Piqué, que al llarg de la seva vida ha estat amb diverses dones, parla dels seus trucs en una primera cita. Uns trucs que porten a pensar que és el que va fer quan es va veure per primera vegada amb Clara Chía, i tots dos van quedar tranquil·lament per conèixer-se i parlar. Una trobada que va produir-se a l'esquena de Shakira, ja que la cantant, com ha confessat durant les últimes hores en la versió espanyola de la revista People, va saber que el pare dels seus fills li era infidel gràcies a la premsa.

En profunditat: "A la primera cita la primera a asseure's a la cadira ha de ser la dona", comença dient l'ex de Shakira, deixant clar que té molta experiència en aquests temes. Gerard Piqué afegeix: "Després la dona sempre s'ha de posar mirant el restaurant i l'home mirant a la paret. Això és de ser un gentleman", confessa el català fent gala del seu domini de l'anglès. Uns consells per seguir en una primera cita amb els que els seus companys de la Kings League no han estat d'acord. "No, no", se sent dir a un. "Com que mirant a la paret?", diu un altre. "El que estàs comentant son tot estereotips", diu un tercer. Gerard Piqué respon: "Em cago amb els estereotips. En aquesta vida s'ha de ser elegant". Vídeo:

Per acabar: Una primera cita amb Clara Chía que segur va anar molt bé. I és que la parella ja fa més d'un any que està junta i feliç, presumint d'amor. La seva darrera aparició va ser el passat cap de setmana amb motiu del casament del germà de Gerard Piqué, que es diu Marc. La núvia, Maria Valls, va lluir dos conjunts. La mare de Gerard Piqué va apostar per un conjunt verd del cap als peus. Clara Chía, lluint unes ulleres de sol negres, va posar-se un vestit de la dona de David Beckham, que no ha agradat i que ronda els 1.000 euros.

Categoria: La Jungla