La Jungla
Shakira, a Wimbledon abans de tornar a Barcelona
Foto: Shakira, a Wimbledon abans de tornar a Barcelona | Instagram
Famosos

Shakira torna a Barcelona després de sopar a Londres amb el seu amic especial

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira, a Wimbledon abans de tornar a Barcelona
Foto: Shakira, a Wimbledon abans de tornar a Barcelona | Instagram

Shakira ja és a Barcelona, després de dues setmanes gaudint d'unes intenses vacances d'estiu per Europa. La cantant ha passat els últims dies a París i Londres, on ha estat enxampada sopant amb Jimmy Butler, el jugador de bàsquet dels Miami Heat amb qui se la relaciona.

Què en sabem? Shakira ha aterrat aquest dissabte a l'Aeroport del Prat, acompanyada del seu germà Tonino, i té una agenda força ocupada aquesta setmana a Barcelona. En les properes hores, la cantant colombiana s'ha de trobar amb l'advocat Pau Molins, que porta la seva defensa en el judici per suposat frau fiscal contra Hisenda. Junts han de preparar el cas, pel qual podria seure al banc dels acusats durant la tardor.

A més, Shakira és a Barcelona per recollir Milan i Sasha. L'artista els va deixar amb Gerard Piqué a principis de juliol, seguint el nou pacte que tenen per repartir-se els fills cada 15 dies, mentre durin les vacances d'estiu. Es retrobarà amb ells aquest dimecres, 19 de juliol, per endur-se'ls una altra vegada.

En detall: Mentre Milan i Sasha han estat amb el pare, Shakira no s'ha estat de res en el seu tour entre París i Londres. L'autora de Te felicito i Monotonía ha visitat la Paris Fashion Week, on s'ha deixat veure amb un look molt cridaner que ha generat tota mena de reaccions. Ja al Regne Unit, ha donat suport a Lewis Hamilton en el circuit de Silverstone, i han estat junts de festa en una discoteca del barri londinenc de Mayfair fins a altes hores de la matinada. També ha seguit el tenis, com una espectadora més del torneig de Wimbledon.

Amic especial: Si bé és cert que en els últims mesos no han parat de créixer els rumors entre una possible relació de parella entre Shakira i Hamilton, cap dels dos no ha confirmat que això sigui així i el pilot de F1 podria ser realment només un amic. De fet, a Londres ella s'ha trobat amb Jimmy Butler, l'altre famós amb qui fa setmanes que també la relacionen sentimentalment. Segons els tabloids nord-americans, Shakira i l'estrella de l'NBA van ser vistos en actitud afectuosa mentre sopaven dimecres a la nit en un restaurant de la capital anglesa. Aquesta no seria la primera trobada entre ells, que ja haurien compartit algunes altres cites als EUA.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Famosos