La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Shakira reapareix a París: no agrada com va vestida i es copia d'una superestrella

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira ha revolucionat les xarxes socials durant les últimes hores. La de Barranquilla no està en els Estats Units, on viu des de fa mesos, sinó que es troba a Europa. Fa pocs dies va fer una visita llampec a Barcelona, per deixar els seus dos fills, Milan i Sasha, amb Gerard Piqué. Ara es troba a París amb motiu de la setmana de la moda de la capital francesa.

Què sabem? Durant la tarda del dimecres 5 de juliol Shakira, en companyia del seu inseparable germà Tonino, va ser una de les convidades d'honor a la desfilada que els dissenyadors holandesos Viktor & Rolf van fer a París. Una desfilada dels dissenyadors de moda on també van anar altres superestrelles, com la cantant Camila Cabello o la model Emily Ratajkowski, per celebrar els 30 anys en el món de la moda de la firma d'alta costura i veure la seva innovadora proposta per la temporada tardor/hivern del 2023-2024.

Què ha passat? Per a l'ocasió, la que va ser parella de Gerard Piqué va escollir un conjunt molt cridaner, que no ha agradat gaire i que ha rebut moltes crítiques. La colombiana es va posar una gavardina de color blanc, amb un cinturó a la zona dels malucs, llarga fins als genolls i de màniga llarga. Una gavardina que destaca pel gran NO que porta brodada a la zona dels pits i la solapa. Un conjunt que Shakira va rematar amb unes enormes ulleres de sol, unes altíssimes sandàlies color daurat i una petita bossa de mà a conjunt. Així anava.

En profunditat: Un conjunt cridaner i molt criticat. Alguns dels comentaris que ha rebut la cantant a través de les xarxes han estat: "No es pot viure amb tant verí", "El conjunt no m'agrada gens, em pensava que era un vàter", "Aquesta dona cada vegada és més ridícula", "Sembla que vagi vestida de paper higiènic" o "No acabo d'entendre la disfressa que porta". Una gavardina de color blanc que Shakira, per cert, s'ha copiat d'una altra superestrella del món de la música. I és que el mateix conjunt que va lluir Shakira a París ja el va portar fa anys la cantant Jennifer López en un dels seus videoclips. Concretament de l'any 2018 per la cançó Te Boté.

Per acabar: Una visita de Shakira a París que coincideix amb la promoció que està fent aquests dies de la seva última cançó, Copa vacía, amb l'artista Manuel Turizo. Un tema on la cantant dispara de nou contra Gerard Piqué, pare dels seus dos fills i amb qui va mantenir una relació de dotze anys. Entre altres coses Shakira diu coses com: "Estàs més fred que el mes de gener", "Sempre estàs ocupat amb tants negocis" o "Sé que estàs bo, però molt més bona estic jo".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira