La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Natalia Almarcha visita Barcelona i dedica una gran bufetada al seu ex, Risto Mejide

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La que va ser parella de Risto Mejide, Natalia Almarcha, es troba passant uns dies a Barcelona. La mateixa ciutat d'on és la seva exparella, amb qui ha estat un total de sis mesos aproximadament.

Què sabem? La relació entre Risto Mejide i Natalia Almarcha, de 27 anys, ha durat menys que un caramel a la porta d'una escola. Van començar a finals del 2022, al principi tot anava molt bé, però al cap de poc temps va començar el mal rotllo entre ells. Va ser durant el mes de juny que ho van deixar. Després es van reconciliar i la cosa ha acabat fatal entre ells.

Què ha passat? Natalia Almarcha, després de provar sort amb Risto Mejide i no haver-la trobat, ha decidit tornar amb la seva exparella i dedicar molt més temps al seu gos Kairo, a qui està molt unida. A Risto, per cert, no li agraden especialment els gossos. El cas és que Almarcha, de València, ha aprofitat per venir a la capital catalana ha passat uns dies i també ha portat el seu gos amb ella.

En profunditat: En una de les imatges que ha publicat a les xarxes apareix amb el seu gos. La jove ha escrit un missatge molt fort i sonat en contra de Risto Mejide. "A partir d'ara tots els meus viatges seran amb tu", escriu la jove. Una foto on apareixen ella i el seu gos i que remata amb l'emoticona d'un cor. Unes paraules amb les quals deixa claríssim que els viatges que ha fet amb Risto Mejide han estat molt incòmodes i que no repetiria l'experiencia per a res del món. I és que una de les causes de ruptura entre Risto Mejide i Natalia Almarcha va ser que el presentador, tot i tenir una fortuna, és molt poc generós amb els diners i mai li pagava res a la seva parella. Fins al punt que una vegada van anar a Roma i a la tornada Risto va volar amb primera classe i la seva xicota Natalia ho va fer amb classe turista. Tela.

Per acabar: Aquest cap de setmana Risto Mejide també es troba a Barcelona. Ho fa amb el seu fill Julio fruit de la relació que va mantenir amb la presentadora catalana Ruth Jiménez. Pare i fill han anat a un caríssim restaurant de la capital, Hermanos Torres, ubicat a la zona de Les Corts. Un restaurant on el menú per persona, sense incloure el beure, ronda els 300 euros aproximadament.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram