La Jungla
Foto: | Cuatro
Famosos

Risto Mejide i la seva nòvia de 27 anys trenquen per sempre: ella torna amb l'ex

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

Aquest no està sent un any gens bo per a Risto Mejide, si parlem de la seva situació sentimental. I és que el presentador de Barcelona ha viscut una història d'amor molt complicada, que no ha acabat gens bé, amb Natalia Almarcha, la jove de València de 27 anys.

Què sabem? Fa setmanes es va saber que Risto Mejide i Natalia posaven punt final a la seva relació després d'estar sortint durant uns sis mesos aproximadament. Després d'alguns dies separats la parella intentava apropar postures i donar-se una segona oportunitat.

Què ha passat? Segons informa el tiktoker Abel Planelles, a través de les xarxes socials, Risto Mejide i Natalia Almarcha han partit peres de manera definitiva. Per sempre. La parella ha posat punt final a la seva relació, després de donar-se una segona oportunitat que ha durat pocs dies. Una decisió gens agradable per a Risto Mejide que es torna a quedar solter camí als seus 49 anys.

En profunditat: Risto Mejide i Natalia Almarcha han trencat definitivament la seva relació. Fa uns dies se sabia que la parella es donava una segona oportunitat per intentar solucionar els seus problemes i apostar novament per l'amor. Una segona oportunitat que ha durat res i menys perquè ja s'ha acabat. Una segona oportunitat, per cert, que ha servit a Risto Mejide per poder anar al casament de la seva amiga Edurne, que va tenir lloc a Menorca fa uns dies, acompanyat de Natalia Almarcha. Una escapada a l'illa balear de la qual ara es publiquen imatges de Risto i Natalia, com si fossin actuals i la cosa anés bé entre ells. Però no és així. Estan separats i no es poden ni veure.

@abelplanelles

Risto y Natalia Almarcha ROMPEN definitivamente😪

♬ LALA - Myke Towers

Per acabar: Tant malament ha acabat la cosa entre ells que Natalia Almarcha, obsessionada a trobar l'amor, ha pres la ferma decisió de tornar amb la seva exparella, amb qui sortia abans de conèixer a Risto Mejide. La crisi entre el presentador i Natalia va estar marcada per diverses coses. Una d'elles va ser l'alt nivell de vida que porta Risto Mejide i que el presentador és molt egoista amb els diners i mai convidava a Natalia. L'altra va ser que el català passa molt temps pendent de les xarxes, parlant amb noies joves amb qui s'envia missatges molt afectuosos.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Televisió