La Jungla
Risto Mejide, a Menorca en una imatge d'arxiu
Foto: Risto Mejide, a Menorca en una imatge d'arxiu | Instagram
Famosos

Risto i Natalia, junts a Menorca: la foto que confirma la reconciliació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, a Menorca en una imatge d'arxiu
Foto: Risto Mejide, a Menorca en una imatge d'arxiu | Instagram

Risto Mejide i Natalia Almarcha han tornat. Contra tot pronòstic perquè, quan van anunciar que s'havien separat, tres setmanes enrere, es van llançar els plats pel cap. Res que no poguessin resoldre, i ara s'han donat una segona oportunitat.

Què en sabem? Després de confirmar la seva ruptura, i per sorpresa de tothom, Risto i Natalia van volar la setmana passada de Barcelona a Menorca per anar junts al casament d'Edurne i David de Gea. Una gran festa que s'ha allargat tres dies, durant els quals la parella ha gaudit del mar i del bon temps. En les últimes hores, la nòvia valenciana del publicista ha publicat una foto a l'illa que revela com es troben les coses entre ells.

En detall: Dalt d'un iot, prenent el sol en biquini mentre naveguen sobre les aigües cristal·lines de la costa menorquina. Natalia Almarcha ha compartit la imatge al seu perfil d'Instagram, i Risto Mejide ha reaccionat amb un cor, com ho faria qualsevol enamorat.

D'on venim? Risto i Natalia van tallar a principis de juny, després de sis mesos de relació i entre rumors d'una possible infidelitat. De fet, va ser la jove valenciana qui va confirmar, a través de les xarxes socials, que rebia missatges sobre el suposat flirteig del seu nòvio amb altres noies. Això, sumat a la desigualtat econòmica entre ells, que dificultava que Almarcha pogués seguir el ritme del presentador, va precipitar la ruptura.

Tot i això, se sap que el cap de setmana passat Natalia Almarcha va viatjar de València a Madrid per trobar-se amb Risto Mejide, parlar de la seva relació i plantejar si podien resoldre les seves diferències. Una conversa que sembla que va donar els seus fruits, perquè tornen a estar junts.

Un altre apunt: Mentre Risto i Natalia confirmen a Menorca que s'han reconciliat, l'illa balear també ha estat la destinació triada per l'exparella del publicista aquests primers dies de juliol. Laura Escanes hi està passant una part de les vacances amb la seva filla Roma, i últimament s'ha deixat veure per l'entorn de Ciutadella i Ferreries.

Categoria: La Jungla