La Jungla
Isabel Bosch i Imma Pedemonte, en el seu comiat de TV3
Foto: Isabel Bosch i Imma Pedemonte, en el seu comiat de TV3 | Twitter
Televisió

Una altra periodista històrica deixa TV3 després de 40 anys: emotiu comiat amb Imma Pedemonte

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Isabel Bosch i Imma Pedemonte, en el seu comiat de TV3
Foto: Isabel Bosch i Imma Pedemonte, en el seu comiat de TV3 | Twitter

TV3 està a punt de perdre dues de les treballadores més veteranes del departament d'esports, que es jubilen aquest mes de juliol després de 40 anys treballant a la televisió pública. A la ja coneguda retirada d'Imma Pedemonte cal afegir la de la periodista Isabel Bosch, que també marxa.

Què en sabem? Aquest dilluns, Isabel Bosch i Imma Pedemonte han estat homenatjades pels seus companys del programa Vaques sagrades del canal Esport3. Un comiat on hi havia altres rostres televisius del departament com Lluís Canut, Xavier Bonastre, Jordi Robirosa o Maria Fernández Vidal, i que ha acabat amb dos rams de flors de regal i un passadís, com es fa als equips guanyadors en el futbol.

En detall: Isabel Bosch ha estat a TV3 tota la vida. Va entrar a la cadena el 1983, l'any que va ser fundada, i hi ha fet gairebé tota la seva carrera professional. Abans havia estat amb Joaquim Maria Puyal fent retransmissions de futbol en català per Ràdio Barcelona, la primera dona que va fer-ho a finals dels anys 70.

Un altre apunt: Imma Pedemonte, que es retira aquest dimecres 5 de juliol, va fer una de les seves darreres aparicions televisives a finals de juny a l'APM?. En aquella entrevista, la periodista va recordar els inicis a la televisió, i també el que va passar quan la cadena va recuperar Ramon Pellicer pel Telenotícies l'any 2007. A ella li van dir que no podia seguir perquè hi havia "massa antiguitats".

Què va dir Imma Pedemonte?

  • "Hi va haver un moment que a mi em van dir que no podia ser que continués al Telenotícies".
  • "Em van dir que ja hi havia el Ramon Pellicer, que el refitxaven en aquell moment. També Tomàs Molina, i jo als Esports".
  • "Eren massa antiguitats. Altres antiguitats tenien preferència".
  • "Ramon Pellicer no sé exactament quants anys té, però més de 60 segur que sí, i no passa res...".
Categoria: La Jungla