La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Jorge Javier Vázquez es refugia a l'illa de Creta, el dia que acaba el 'Deluxe'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El presentador català de Mediaset, Jorge Javier Vázquez, fa setmanes que està desaparegut de la petita pantalla a causa d'una baixa mèdica.

Què sabem? Va ser durant el mes de maig quan Jorge Javier Vázquez va desaparèixer de Telecinco. Des de llavors no ha tornat a sortir a la televisió i tothom vol saber què és de la seva vida i com està.

Què ha passat? Tal com publica la revista Semana, el presentador de Badalona es troba passant uns dies de descans a l'illa grega de Creta. Ho fa amb la seva exparella, Paco, amb qui manté molt bona relació, tot i que ho van deixar l'any 2018 després d'estar molts anys junts.

En profunditat: Unes vacances de Jorge a Creta que coincideixen amb el final del programa Viernes Deluxe, que aquesta nit 14 de juliol emet el seu últim programa a Telecinco després de molts anys en antena. Un final de programa que es produeix dies després de la cancel·lació del programa Sálvame, que es va acabar el 23 de juny.

A més: No s'espera que Jorge Javier aparegui durant l'emissió del Viernes Deluxe aquesta nit del 14 de juliol. Tampoc ho va fer durant l'últim programa de Sálvame, tot i que l'audiència tenia l'esperança de poder-lo veure.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

Per acabar: Jorge Javier viu una delicada situació personal, a causa de la baixa mèdica que el manté allunyat de la feina. També una delicada situació professional, amb la decisió de Telecinco de carregar-se tant el programa Sálvame com la versió Deluxe. Tot i això, Jorge Javier continuarà vinculat a Telecinco fins a l'any 2025, que és quan se li acaba el milionari contracte que té amb la cadena. De moment no se sap quins seran els projectes que farà a la televisió de cara a la nova temporada televisiva. I és que es deia que podria presentar la tornada de GH VIP, però finalment no serà així perquè l'encarregada de fer-ho serà Marta Flich, companya i amiga de Risto Mejide, que fa pocs mesos ha estat mare i presenta el programa Todo es mentira a les tardes de Cuatro.

Categoria: La Jungla