La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Els plans de Jorge Javier després de 'Sálvame': vacances de luxe i visita a Catalunya

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa dies no es deixa de parlar del presentador català Jorge Javier Vázquez, que des de fa temps es troba allunyat de la televisió a causa d'una baixa mèdica.

Què sabem? El programa Sálvame va acabar el dia 23 de juny i Jorge Javier Vázquez no va fer acte de presència. Una absència que va preocupar a molts espectadors del programa, que des de fa temps no saben res d'ell. L'absència de Vázquez en el final de Sálvame també va tocar als seus companys i amics de programa, que tenien l'esperança de veure al català aparèixer en l'última entrega del format.

Què ha passat? La periodista catalana Laura Fa, en el pòdcast Mamarazzis, ha donat l'última hora sobre Jorge Javier Vázquez, amb qui manté una amistat des que va començar a treballar en el programa Sálvame. La catalana ha dit que durant les últimes hores ha pogut parlar amb ell i que el presentador, tot i estar de baixa, està bé. Laura Fa també ha explicat que Vázquez li ha enviat un àudio de Whastapp. "He pogut parlar amb ell i el veig molt millor, tot i que cadascú porta les coses com pot".

En profunditat: Laura Fa ha explicat que el presentador es troba fora d'Espanya, gaudint d'unes vacances d'estiu després de tot el que ha viscut durant les últimes setmanes. I és que d'un dia per l'altre va conèixer la decisió dels directius de Mediaset de posar fi al programa Sálvame després de 14 anys en antena. Laura Fa també ha explicat que els plans de Jorge Javier, després de tornar de les vacances que està fent ara, són passar uns dies per Catalunya. D'aquesta manera el presentador es podrà retrobar amb la seva mare i germanes, que viuen a Badalona. "Hem quedat en veure'ns per Badalona", ha explicat la periodista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Fa (@laura__fa)

Per acabar: Laura Fa, parlant del presentador de Sálvame, ha recordat que Vázquez té contracte amb la cadena fins a l'any 2025. Una situació que segur no és gens fàcil pel presentador, tot i que continuï cobrant molts diners, perquè sembla que la seva relació amb els directius de la cadena no és massa bona. "Telecinco ja ha començat amb projectes de futur i de moment no tenen en compte Jorge", ha sentenciat la catalana.

Categoria: La Jungla