La Jungla
David Valldeperas i Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu
Foto: David Valldeperas i Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu | Telecinco
Famosos

David Valldeperas dona l'última hora sobre Jorge Javier, en el seu moment més difícil

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
David Valldeperas i Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu
Foto: David Valldeperas i Jorge Javier Vázquez, en una imatge d'arxiu | Telecinco

Sálvame ja no s'emet a les tardes a Telecinco, però el seu final sobtat encara porta cua. Especialment, per tot allò que té a veure amb l'estat de salut de Jorge Javier Vázquez, apartat de la televisió des que va conèixer que li treien el programa. Aquest dimarts, David Valldeperas n'ha parlat a El món a RAC1.

Què en sabem? Jorge Javier està de baixa des del 17 de maig. El 3 de juny, el presentador confessava públicament el seu mal moment i la decisió d'apartar-se de la televisió. "En aquests instants, tornar és l'últim en què penso", expressava aleshores. És per això que el presentador encara no té data de tornada. De fet, ni tan sols va poder ser a Telecinco el dia de l'adeu a Sálvame. Però Valldeperas, un dels exdirectors del programa, diu que es troba bé.

Què diu David Valldeperas?

  • "Està fent el seu trajecte. Està bé, es pot parlar amb ell, però crec que necessita fer el seu procés".
  • "Han passat moltes coses en els darrers mesos. L'anunci del final del programa va afectar tothom, també a ell. No ens ho esperàvem".

A més, Valldeperas ha recordat que es va assabentar del final de Sálvame per la premsa, i que va ser tot un shock: "Vaig sortir del plató i dos redactors i van dir que acabaven de publicar que suprimirien el programa. Els directors executius ho van confirmar i vam quedar tots parats. La cadena havia assegurat feia pocs dies que el programa continuaria".

Un altre apunt: Sobre la decisió de fulminar el programa, Valldeperas apunta que Sálvame havia estat sempre "molt polèmic" perquè anaven "al límit per mantenir la gent asseguda al sofà". El share que feien era tan elevat que la direcció no es va atrevir a retirar aquest espai de la graella, fins que en els darrers dos anys les xifres van començar a caure. Una tendència que l'exdirector atribueix a la "fragmentació" de les audiències: "La nova direcció de Mediaset volia modificar la línia editorial, i Sálvame representa una etapa que volien tancar. Era difícil modificar aquest monstre, malgrat que ho han intentat totes les direccions".

Per acabar: Valldeperas ha resolt també la gran incògnita del final de Sálvame sense Jorge Javier. Molts s'han preguntat si l'equip del programa sabia que el presentador no hi aniria, però ell assegura que no. Com que ho desconeixien, treballaven amb dos escenaris possibles. "Un per si venia Jorge Javier, i l'altre el que vau veure. Fins al mateix 23 de juny vam intentar que vingués. Un final sense ell, no és un final definitiu. És ell qui ha de tancar la paradeta".

Categoria: La Jungla