La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira i un famós, molt junts de festa a Londres fins a les 4 de la matinada

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Si fa uns dies la cantant Shakira estava a París amb motiu de la setmana de la moda, ara la de Colòmbia es troba a Londres, la capital de Regne Unit, on està treballant en el seu nou single, tal com ella mateixa ha donat a conèixer a través de les seves xarxes.

Què sabem? Shakira no para de fer cançons arran de la seva separació amb Gerard Piqué, amb qui té dos fills en comú, Milan i Sasha. Uns temes que triomfen i sempre tenen molt bona acollida entre el públic, com l'últim que ha tret al mercat, Copa Vacía, on canta amb Manuel Turizo i aprofita per carregar de nou contra Piqué.

Què ha passat? Al seu pas per Londres, la cantant de Barranquilla no només està centrada en la feina i tancada en els estudis de gravació, sinó que també treu temps per a l'oci i passar-ho bé. Així ho explica el diari britànic The Sun, on s'assegura que l'artista, durant les últimes hores, ha estat vista amb un conegut famós en una discoteca de la capital. Una discoteca ubicada a la zona més cara de tota la ciutat, la zona de Mayfair, on Shakira i el seu amic no van parar de moure els malucs fins a gairebé les quatre de la matinada.

En profunditat: "Estaven junts en una taula VIP i tots dos es mostraven molt còmplices i no paraven de parlar", asseguren en el diari britànic amb relació a la nit de festa de Shakira a Londres. Una festa que la cantant va compartir amb el pilot de cotxes Lewis Hamilton, amb qui des de fa temps es rumoreja que podria mantenir una relació sentimental. "Shakira no només va parlar amb Lewis sinó també amb altres persones que treballen amb ell i va marxar de la discoteca al voltant de dos quarts de quatre de la matinada", afegeixen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Aquesta darrera cita entre Shakira i Lewis Hamilton se suma a totes les que han tingut durant els últims mesos. Fa setmanes es van veure en un parell d'ocasions a Miami, donant peu a tota mena d'especulacions sobre una possible relació entre tots dos. Més tard van ser vistos a Barcelona sopant en un caríssim restaurant japonès del centre de la ciutat. I durant les últimes hores, aprofitant el viatge de Shakira a Londres, han estat vistos en una exclusiva discoteca de la capital. On serà la següent cita de la parella?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira