La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira rebenta Instagram: fotos en un ascensor amb un minivestit de 2.200€

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira està més espectacular que mai, després de tota la polèmica que ha viscut amb Gerard Piqué, amb qui té dos fills en comú, Milan i Sasha.

Què sabem? Fa uns dies, amb motiu de la setmana de la moda, la cantant de Barranquilla va viatjar fins a París per fer acte de presència a algunes desfilades de grans dissenyadors. Abans, però va passar per Barcelona en un viatge llampec de poques hores.

Què ha passat? Shakira, aprofitant el seu pas per la capital de França, es va fer moltes fotos en un ascensor. Unes imatges que durant les últimes hores ha compartit en el seu compte d'Instagram. Unes fotografies on la cantant, que acaba de treure una cançó amb l'artista Manuel Turizo, apareix lluint un caríssim vestit d'alta costura de la firma Fendi. Un modeletet que està valorat en 2.200 euros.

En profunditat: "Fotos a l'ascensor". Aquest és el breu i concís missatge que la cantant escriu a les seves xarxes socials per compartir amb els seus seguidors l'última sessió de fotos que s'ha fet. Unes imatges per l'artista francès Nicolas Gerardin, que treballa en el món de la moda i amb celebrities. A les fotografies, sis en total, es pot veure a Shakira amb una actitud arrasadora, com si s'anés a menjar la càmera. La cantant, a banda d'un vestit caríssim, llueix unes botes altes negres fins al genoll amb moltíssim taló, un sostenidor que deixa a la vista a conjunt amb el vestit i la cabellera solta. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Shakira (@shakira)

Per acabar: Els comentaris, com era d'esperar, han inundat la publicació de la cantant en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 87 milions de seguidors. "Estant sense parella estàs molt més guapa", "Ha tornat la diva que tots trobàvem a faltar", "Preciosa", "La lloba ha tornat" o "Llarga vida als ascensors". Aquest són només alguns dels moltíssims missatges que es poden llegir a la publicació de la cantant.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira