La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira deixa muts als seus seguidors a París amb una sorpresa que no esperen

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira es troba passant uns dies per la capital de França en motiu de la setmana de la moda.

Què sabem? El dimecres a la tarda Shakira va ser una de les convidades a la desfilada que els dissenyadors Viktor & Rolf van oferir a la capital per presentar la seva col·lecció per la nova temporada. Una desfilada on Shakira va lluir una cridanera gavardina, amb un "no" gegant, que es va copiar de la cantant Jennifer López.

Què ha passat? Durant la tarda del dijous 6 de juliol Shakira va anar a la desfilada que va organitzar la firma d'alta costura Fendi a la capital. Per a l'ocasió va lluir una samarreta de tirants color blanc, unes enormes ulleres de sol, la cabellera al vent, uns pantalons negres amples, una faldilla curta del mateix color a sobre i unes altíssimes sabates de taló, també negres. "Felicitats, Fendi pel gran espectacle i per l'impressionant show d'alta costura. És admirable tot l'esforç que heu fet per aquest gran esdeveniment", va escriure la cantant a les seves xarxes.

En profunditat: Un dia, ahir dijous, ple d'emocions per la de Barranquilla, que acaba de treure nova cançó amb dards cap a Piqué. I és que no només va anar a la desfilada de Fendi sinó que també va sorprendre els seus seguidors de París. Així ho ha dit ella mateixa a través de les seves xarxes. "Estic llesta per sorprendre a alguns dels meus seguidors de París. Ens veurem a l'aquàrium de la ciutat i no tenen ni idea que els aniré a veure". Una sorpresa de la qual de moment no hi ha imatges, però que segur va deixar als seguidors de la colombiana amb la boca oberta i sense paraules. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Shakira està ara a París, gaudint de la moda i de l'alta costura, després de fer un viatge llampec fa pocs dies a Barcelona. La cantant, amb el seu avió privat, va viatjar des d'Amèrica fins a Catalunya per entregar els seus dos fills a Gerard Piqué, amb qui passaran uns dies de vacances. Shakira va estar molt poques hores a Barcelona i al cap de res va tornar a marxar amb el seu avió per anar a París. Quina serà la seva pròxima destinació?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira