La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El despectiu mot que usen els fills de Shakira i Piqué per parlar de Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa molts mesos s'especula amb una possible mala relació entre Clara Chía i els fills de Shakira i Gerard Piqué, Milan i Sasha, que tornen a estar amb la seva mare després de passar uns dies amb el seu pare.

Què sabem? Milan i Sasha estan vivint un moment molt delicat a causa de la separació dels seus pares. Una separació que es va fer pública ara fa un any, durant l'estiu del 2022, després de dotze anys junts. Una ruptura que també ha estat marcada per la jove Clara Chía, amb qui Piqué va ser infidel a Shakira i amb qui ha refet la seva vida sentimental.

Què ha passat? Shakira i Gerard Piqué no es porten gens bé i no es poden ni veure. Una mala relació que també afecta els seus fills. De fet, fa gairebé un mes, Marc, el germà de Gerard Piqué, es va casar i Milan i Sasha havien d'anar al casament. Shakira s'hi va negar en rotund i els nens no van anar a la cerimònia, on s'haguessin vist amb Clara Chía que va lluir un caríssim vestit de la dissenyadora i excantant Victoria Beckham que no va agradar gaire.

En profunditat: Diversos mitjans internacionals es fan ressò de la mala relació que Shakira manté amb Piqué i la seva jove parella, Clara Chía. Una mala relació que hauria portat la cantant a batejar a la jove catalana amb un mot molt despectiu i de mal gust. Un mot, segons els mitjans internacionals, que és el que usarien els fills, Milan i Sasha, per referir-se a Clara Chía. Això sí, només es referirien a Clara Chía d'aquesta manera despectiva quan estan a Miami amb la seva mare. El mot despectiu és: "La treballadora del vostre pare".

Per acabar: Clara Chía va estudiar relacions públiques i va estar treballant durant molt de temps en un conegut bar de copes de Barcelona, situat a la zona alta. Va ser arran de la seva relació amb Gerard Piqué quan va fer el salt a l'empresa Kosmos, on continua treballant avui dia i on guanya un elevadíssim sou tot i la seva curta edat. Un sou que li permet portar un alt ritme de vida i també satisfer tots els seus caríssims gustos, especialment a l'hora de vestir. I és que durant els últims mesos Clara Chía ha estat vista amb una bossa de mà Loewe que val una fortuna, uns pantalons de la firma italiana Etro només aptes per a persones riques o comprant roba a una caríssima i exclusiva botiga de passeig de Gràcia. Oh la la.

Categoria: La Jungla