La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Gerard Piqué viu un cap de setmana molt especial a Figueres, sense Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Gerard Piqué està gaudint al màxim dels seus dos fills, Milan i Sasha, aprofitant que ara té uns dies per estar amb ells abans no els hi toqui anar amb la seva mare, Shakira.

Què sabem? Aquest cap de setmana, Gerard Piqué ha gaudit d'un pla molt especial en família. Un pla que no ha comptat amb la presència de Clara Chía, parella de Piqué, amb qui surt des de fa temps i de qui està, sembla ser, molt enamorat.

Què ha passat? Aquest cap de setmana s'ha casat a Figueres un amic íntim de Gerard Piqué. Una celebració molt especial que l'empresari de Kosmos no s'ha volgut perdre per res del món. Piqué ha anat a la celebració amb els seus dos fills, Milan i Sasha, i també amb els seus pares, Montserrat i Joan. La persona que s'ha quedat fora d'aquest pla familiar ha estat la jove Clara Chía. Així ho han explicat Laura Fa i Lorena Vázquez, avui dimecres 12 de juliol, en el pòdcast del diari El Periódico.

En profunditat: "Gerard Piqué va estar molt pendent dels seus dos fills en tot moment i no va parar de jugar amb ells", han explicat les periodistes. "Els avis de les criatures també estan encantats amb ells i no volen que marxin", han afegit. I és que Milan i Sasha, la pròxima setmana, viatjaran fins a Miami perquè els hi toca passar quinze dies amb la seva mare. Lorena Vázquez ha explicat també que en principi Gerard Piqué no anirà a Miami, sinó que serien o Shakira, que s'ho ha passat pipa a Londres amb Lewis Hamilton, o el seu germà Tonino, que també és el representant de la cantant, els qui viatgin fins a la capital catalana per recollir als nens.

Per acabar: Clara Chía no ha estat en el casament a Figueres perquè ella i Piqué van decidir que fins que les coses no es calmessin, no farien vida junts amb Milan i Sasha. I és que tots dos consideren que els nens ja en tenen prou amb tot el que els hi ha tocat viure, amb la separació dels seus pares i els viatges d'un lloc a un altre, com per ara començar a fer una nova vida amb Clara Chía. No obstant això, més endavant, quan les coses es calmin, sí que serà habitual veure a tots quatre fent vida normal i familiar. Com reaccionarà Shakira quan arribi el moment?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué