La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía sorprèn amb un canvi de 'look' radical: tall de serrell i cabells tenyits

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía ha reprès la seva gira europea, en les últimes hores amb parada al Paleó Festival Nyon, l'esdeveniment a l'aire lliure més gran d'aquestes característiques a Suïssa. Una tornada als escenaris amb sorpresa inclosa, perquè ho ha fet amb un canvi d'imatge radical que ha deixat els assistents bocabadats.

Què en sabem? Rosalía ha pujat a l'escenari de Nyon, aquest dimecres al vespre, després d'uns dies de vacances i amb un look totalment renovat. La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha deixat enrere els cabells negres, llargs i ondulats i ha lluït un tall de cabells llis amb la ratlla enmig i el serrell tallat.

A més, ha anat al concert tenyida de color castany i ha portat les puntes rosses. Aquesta és la nova imatge de l'artista, que alguns dels seus fans han compartit a les xarxes socials:

En detall: Les fotos són de la seva arribada a Ginebra, a poc més de deu quilòmetres de la localitat on havia de fer el concert, i també de la seva actuació sobre l'escenari.

Un altre apunt: Habituats com té els fans a canviar sovint d'imatge, tampoc no se sap si el nou pentinat és perquè s'ha tallat els cabells així o si es tracta d'una perruca. Una opció que no és descartable, perquè no seria la primera vegada que en porta. Així, Rosalía aconsegueix transformar el seu look però només puntualment.

Per acabar: Després del concert a Suïssa, la propera aparició pública de Rosalía serà dissabte 22 de juliol al festival Lollapalooza de París. A la seva agenda no apareix quin dia tornarà a Barcelona, al pis de lloguer on viu amb Rauw Alejandro a la Casa Burés de l'Eixample.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Rosalía Famosos Moda