La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Pla low-cost d'Aitana i Yatra: compren roba a 10€ en un mercat de Lleida

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La cantant catalana i la seva parella, Sebastián Yatra, que fa poc ha actuat en el Festival de Cap Roig, estan passant uns dies per Catalunya fent-se els desentesos amb les especulacions que asseguren que estarien vivint una crisi de parella que podria acabar amb ruptura.

Què sabem? Aitana Ocaña i Sebastián Yatra, durant les últimes hores, han sortit de la seva zona de confort i s'han animat a provar experiències noves. Molt bé per ells. La parella de cantants ha decidit renovar el seu armari amb l'arribada de la calor i no ho han fet precisament en botigues només aptes per a milionaris. Sinó que ho han fet en un mercat de Lleida amb roba molt barata i accessible per a tothom.

Què ha passat? La cantant, que es va donar a conèixer gràcies al programa Operación Triunfo, i la seva parella han estat vistos en un mercat de Tàrrega, a Lleida, durant el dilluns 17 de juliol. És impactant, ho sabem. Un mercat que s'organitza a la plaça del Carme de la localitat. Així ho ha explicat Jaume Miranda, editor de vídeos i col·laborador de televisió, en el seu canal d'Instagram, que es diu '@mossenmiranda' i és de visita obligada.

En profunditat: Per anar a comprar roba en el mercat, i veure quines són les tendències de la temporada, Aitana ha lluït una samarreta blanca de tirants i uns pantalons llargs negres que ha combinat amb unes sabates també negres amb molta plataforma. Un conjunt que fa patir només de pensar amb la calor que fa. Yatra també s'ha posat pantalons llargs i samarreta curta, tot de color negre. També fa patir. Pels peus ha optat per unes esportives de color blanc. I és que no hi ha res millor que un calçat còmode per una llarga jornada de compres en un mercat de poble. La foto de la parella, i tota la informació que necessites saber, a continuació:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mossenmiranda

Per acabar: Una roba barata i econòmica que tant Aitana com Sebastián Yatra podrien lluir, per exemple, durant els pròxims concerts que tenen previstos. Ja ho diuen, en aquesta vida és qüestió de renovar-se o morir. I Aitana i Yatra han optat per renovar-se en el mercat de Tàrrega. Nou lloc emblemàtic que d'ara endavant apareixerà en totes les guies de turisme de Catalunya.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Lleida