La Jungla
Sebastián Yatra, aquest diumenge al Festival de Cap Roig
Foto: Sebastián Yatra, aquest diumenge al Festival de Cap Roig | Instagram
Famosos

Aitana, enamorada i entregada: ho dona tot amb Sebastián Yatra a Cap Roig

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sebastián Yatra, aquest diumenge al Festival de Cap Roig
Foto: Sebastián Yatra, aquest diumenge al Festival de Cap Roig | Instagram

Aitana i Sebastián Yatra són analitzats amb lupa en cadascuna de les seves passes com a parella. Mai no confirmen ni desmenteixen cap informació, malgrat que la premsa del cor en parla dia rere dia. Com la suposada crisi que estarien travessant. Cap dels dos no ha dit res del tema, però les accions valen més que les paraules, i el concert del colombià al Festival de Cap Roig, amb la presència de la catalana, ha servit per desmentir un distanciament entre ells.

Què en sabem? Sebastián Yatra ha actuat a Cap Roig aquest diumenge, dia 16 de juliol, en un concert multitudinari. Entre el públic entregat hi havia també Aitana, cantant a ple pulmó totes i cadascuna de les cançons del seu nòvio. Un año, Tacones rojos, No hay nadie más o Devuélveme el corazón van ser alguns dels temes que va interpretar el de Medellín. Així és com Aitana li donava tot el seu suport des de les graderies:

@aitanaax0 Aitana en el concierto de sebastian #aitana #aitanax #parati #viral #aitanayyatra #lasbabys ♬ sonido original - Aitana

@sebastiaitana Aitana en el concierto de su chico Sebastián Yatra 🤍 #sebastianyatra #aitana #aitian ♬ Básicamente - Sebastián Yatra

D'on venim? Les imatges d'Aitana al concert de Yatra arriben pocs dies després que es disparessin els rumors d'una possible infidelitat amb Gabriel Guevara. Va ser Laura Fa qui va obrir la capsa dels trons, quan la setmana passada va dir que la triunfita hauria estat deslleial al seu nòvio amb el fill de Marlene Mourreau. Segons la periodista, Aitana i Gabriel es van deixar veure en una discoteca i van protagonitzar alguna escena pujada de to.

Un altre apunt: Després del concert, Sebastián Yatra s'ha deixat veure com un estiuejant més per Calella de Palafrugell. Amb un banyador verd, a les roques de la platja i sobre un iot, el colombià ha gaudit de les aigües cristal·lines d'un dels racons més icònics de la Costa Brava.

Per acabar: Aliens a les polèmiques, la parella també és notícia pel final del seu pas per La Voz Kids. Aitana i Sebastián Yatra deixen el talent d'Antena 3 on han treballat en les dues últimes temporades i no repetiran com a coaches a la pròxima edició. Els substituiran Melendi i Lola Indigo.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Música