La Jungla
Danae Boronat a 'La tarda d'estiu'
Foto: Danae Boronat a 'La tarda d'estiu' | Catalunya Ràdio
Televisió

Danae Boronat lamenta el seu futur incert a TV3 i la hipocresia de companys: "Gent falsa"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat a 'La tarda d'estiu'
Foto: Danae Boronat a 'La tarda d'estiu' | Catalunya Ràdio

Aquest dilluns, Danae Boronat ha visitat La tarda d'estiu de Catalunya Ràdio per parlar de la seva experiència amb el Zona Franca i de la seva situació actual, amb un futur incert a TV3.

D'on venim: El darrer dijous 29 de juny, el Zona Franca es va acomiadar de l'audiència amb l'últim programa de la temporada amb un misteriós i enigmàtic final i unes emocionants paraules de la presentadora tarragonina.

  • El format va tancar la temporada amb una mitjana d'entre el 6% i 7% de quota de pantalla i prop de 60.000 espectadors de mitjana, unes dades notablement inferiors a la mitjana diària de la cadena. Amb aquests resultats, TV3 ha estudiat la continuació per l'aposta del late night a la cadena pública i, en el cas de continuar apostant pel directe en aquesta franja, valorar les diverses opcions que podria tenir un format després de les etapes amb el Joel Díaz i la Danae Boronat, qui ha aportat simpatia i aire fresc, al Zona Franca.

En detall: Boronat ha criticat la falsedat i la hipocresia d'alguns companys de professió detallant els seus comportaments, però sense assenyalar a cap persona directament.

  • La periodista ha explicat que veia tuits d'algun company del sector de la comunicació i no entenia les seves crítiques cap al Zona Franca fins que es va assabentar d'alguna persona que tenia interès a treballar al programa i, en conseqüència de no fer-ho, ho criticava.

Què diu Danae Boronat: Preguntada pel futur del Zona Franca, la periodista ha expressat que desconeix si continuarà el programa o qualsevol decisió que TV3 hagi conclòs. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • "Encara no m'han dit si continuarà el programa".
  • "M'han dit que estan contents".
  • "A mi m'agradaria seguir fent-lo, però que tornem depèn de tantes coses...".
  • "És molt fort que encara no m'hagin dit res. Ja no és per mi, és per tota la gent que està al darrere".
  • "Jo, si no faig una cosa, en faré una altra...".

A més, la de Tarragona també ha expressat que desconeix si continuarà retransmetent el futbol femení a Catalunya Ràdio: "Tot està en l'aire i això em posa molt nerviosa".

Per últim: Pel que fa a la Danae Boronat, fa uns dies va reconèixer a Ràdio Flaixbac que tot i desconèixer el que succeirà amb el programa, la presentadora ha rebut ofertes d'altres cadenes.

Categoria: La Jungla