La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Danae Boronat presumeix del seu marit Pablo, de vacances de molt luxe a Mallorca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora de TV3 ha passat uns dies molt especials a Mallorca, on ha viatjat amb el seu marit, Pablo Cabanillas, amb qui es va casar en una espectacular cerimònia.

Què sabem? Danae Boronat és molt gelosa de la seva vida privada i quasi mai explica res al respecte, quan està davant les càmeres. A les seves xarxes socials, però, no es mostra tan hermètica i de tant en tant presumeix d'alguns moments íntims que comparteix amb el seu marit Pablo. Durant els últims dies tots dos han gaudit d'unes refrescants vacances a Mallorca.

Què ha passat? La presentadora de TV3 ja torna a estar a Barcelona, però fins fa poc estava a Mallorca, a la Serra de Tramuntana, passant uns dies de vacances amb el seu marit. Una exclusiva zona de l'illa on Danae Boronat ha desconnectat durant uns dies de la seva feina a cop de banyar-se en el mar, fer excursions amb un espectacular iot, visitar cales amagades de l'illa i posar-se fins al capdamunt amb la gastronomia de la zona.

En profunditat: "Petit recap last weekend a l'increïble Serra de Tramuntana". Aquest és el missatge de la de TV3 i l'emissora Catalunya Ràdio ha escrit en el seu compte d'Instagram, fent gala del seu gran domini dels idiomes, en aquest cas de l'anglès. Una publicació on la periodista amant dels esports ha compartit diverses fotos i vídeos de la seva escapada d'estiu més romàntica amb el seu marit Pablo. La presentadora presumeix d'espectacular silueta amb un biquini en tons verds i blancs que li queda molt bé i serà tendència. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ꓓⲇⲛⲇⲉ (@danaeboronat)

Per acabar: "D'un altre planeta", "Que guapos", "Feu molt bona parella", "Que gaudiu", "Preciosos" o "Que ho passis molt bé". Aquests són alguns dels comentaris que la presentadora ha rebut a través de les xarxes socials. Unes vacances que segur li han anat molt bé per passar pàgina de la fluixa temporada que ha viscut al capdavant del programa Zona Franca de TV3. Un programa nocturn, ocupant el lloc de Joel Díaz, on Danae ha marcat audiències mínimes i molt pobres. Un programa, per cert, que no se sap si tornarà de cara a la temporada vinent. Ánims.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Instagram