La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Dur revés per Danae Boronat, que es queda sense feina: TV3 fulmina 'Zona Franca'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora de la cadena pública catalana, Danae Boronat, encaixa un dur revés amb la decisió que ha pres TV3 amb relació al programa que presenta, Zona Franca, des de fa uns mesos.

Què sabem? El programa Zona Franca no acaba de quallar entre el públic, després de tot l'escàndol que va passar amb el seu antic presentador Joel Díaz i l'humorista i col·laborador Manel Vidal. Per aquest motiu, la cadena pública ha pres una dràstica decisió que deixa totalment fora de joc a Danae Boronat, actual presentadora.

Què ha passat? Segons ha avançat el programa de ràdio del Grup Godó, Versió RAC1, el programa Zona Franca té els dies comptats. El mateix que li passa a Sálvame amb Telecinco. I és que la direcció de la cadena ha comunicat a la productora del programa que l'espai nocturn no renovarà de cara a la següent temporada televisiva, és a dir, el pròxim mes de setembre. Un dur revés per la seva presentadora, Danae Boronat que, de moment, es queda sense projectes a la televisió.

En profunditat: La intenció de TV3, segons s'ha pogut saber, és omplir el forat que deixa Zona Franca a la graella amb un nou programa. Un espai que es començaria a emetre durant la tardor, tot i que de moment no hi ha massa detalls al respecte.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zona Franca a TV3 (@zonafrancatv3)

Per acabar: Va ser a finals de febrer quan Danae Boronat va decidir fer un gir a la seva trajectòria professional i posar-se al capdavant del programa Zona Franca, després que l'espai es quedés sense presentador. Una decisió molt arriscada que no ha acabat de sortir bé a la presentadora perquè en els últims mesos l'espai no ha parat de perdre audiència. Només cal recordar el mínim històric que va registrar a finals d'abril, amb un baixíssim 1,3% i només 9.000 espectadors. Danae Boronat, de moment, no s'ha pronunciat al respecte. Ho farà? O optarà per no dir res?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3