La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Danae Boronat estrena 'Zona Franca' a TV3: així li deien de petita i missatge als que la critiquen

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista i presentadora de Tarragona estrena aquesta nit de dilluns 27 de febrer a TV3 la nova etapa del programa Zona Franca, després de tota la polèmica viscuda amb Joel Díaz i Manel Vidal.

Què sabem? Va ser el passat 30 de gener quan Joel Díaz, a través del seu compte de Twitter, va comunicar la decisió d'abandonar el programa Zona Franca. Ho va fer després que la direcció de TV3 decidís apartar al col·laborador del programa Manel Vidal per un polèmic sketch que va causar un gran rebombori.

Què ha dit? Danae Boronat compte les hores per estrenar-se com a presentadora del programa Zona Franca, agafant el relleu de Joel Díaz. Un repte que encara amb moltes ganes, però també amb cert respecte després de tot el que ha passat. A l'espera que arribi el moment, la periodista ha compartit en el seu compte d'Instagram un vídeo on respon a diverses preguntes relacionades amb el format. Entre altres, Danae diu que no li ha costat gens fer el pas per estrenar-se com la nova presentadora del Zona Franca i que li faria molta il·lusió entrevistar a les germanes Williams perquè "les admiro moltíssim".

A més, Danae Boronat, en el vídeo de preguntes i respostes curtes que ha compartit, també desvetlla el sobrenom que li deien a l'escola quan era petita. Boronat explica que el seu nom Danae li ha donat peu perquè es facin tot tipus de broma amb l'empresa de làctics Danone. "M'han dit totes les categories que et puguis imaginar: Danet, Dan up, Danao... de tot", assegura. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Televisió de Catalunya (@tv3cat)

En profunditat: La manera com li deien a l'escola ha servit a Danae Boronat per fer-se forta davant les crítiques. En aquest sentit, assegura que no li molesten gens els comentaris negatius que vinguin per part de totes aquelles persones que no la suporten. "Que passin, que passin", diu en el vídeo.

Per acabar: En el vídeo que ha compartit Boronat deixa clar que el seu desig per aquesta nova etapa és que tot funcioni i vagi sobre rodes. "Negativitat i toxicitat fora", assegura la presentadora. Joel Díaz va durar tres mesos, aguantarà ella més temps?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3