La Jungla
Carles Tamayo, entrevistat a 'Zona Franca'
Foto: Carles Tamayo, entrevistat a 'Zona Franca' | TV3
Famosos

'Beef' de Carles Tamayo contra Danae Boronat: "Hem de creure que farà un programa irreverent?"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Carles Tamayo, entrevistat a 'Zona Franca'
Foto: Carles Tamayo, entrevistat a 'Zona Franca' | TV3

Danae Boronat és la nova presentadora de Zona Franca, que torna a TV3 el proper dilluns 27 de febrer. Una aposta arriscada, un mes després de la dimissió Joel Díaz, que ja ha generat algunes crítiques a les xarxes socials. Entre elles, la del youtuber Carles Tamayo.

Què sabem? En un missatge breu al seu compte de Twitter, Carles Tamayo ha assenyalat Danae Boronat per haver estat la presentadora de Mundo Crypto, un gran esdeveniment sobre criptomonedes que es va fer el passat mes d'agost a Madrid. Segons l'influencer del Masnou, "un show decadent ple de fum i alertes d'estafa". En va fer un reportatge denúncia.

Què diu Carles Tamayo?

  • "Danae Boronat va ser l'única opció que va trobar Mani Thawani (l'organitzador de l'acte). Una participació que restaria credibilitat a qualsevol periodista".
  • "Ara ens hem de creure que presenta el late night irreverent de TV3?".

En detall: Els presentadors havien de ser inicialment Cristina Pedroche i Jorge Fernández, però l'alerta de la CNMV sobre manca de llicència per oferir serveis d'inversió, i la pressió mediàtica, van fer que es fessin enrere. També van caure patrocinadors com PlayStation o Coca-Cola. Finalment, Danae Boronat va acceptar conduir l'acte amb el cryptobro Andrés Meneses.

D'on venim? Tal com va avançar dijous Principal, Danae Boronat ha estat la presentadora triada perquè Zona Franca torni a la televisió. Una oferta in extremis de la productora que ha permès salvar el programa:

  • Després que caiguessin els noms de Vador Lladó i Isma Juárez per presentar el programa, Elisenda Pineda va rebutjar dimecres posar-se al capdavant del format.
  • Era l'última oportunitat per recuperar Zona Franca, aparentment. Però Atomic Beat Media va proposar aleshores Danae Boronat, que dijous a la nit va gravar un primer pilot.

A més, després de la confirmació aquest dimarts, per part de TV3, que el late night tindrà una segona oportunitat a partir de dilluns amb la periodista tarragonina, Joel Díaz ha reaccionat públicament a la notícia.

  • L'anterior presentador ha celebrat la continuïtat de Zona Franca i ha felicitat la seva substituta.
  • També ha titllat de "miserables" aquells que han insultat Boronat per fer-se amb les regnes del programa.

Per acabar: Carles Tamayo va ser notícia a principis de febrer per una altra polèmica, aquesta vegada relacionada amb una feina anterior. En un fil de Twitter, i sense esmentar el programa al qual feia referència, va esclatar públicament contra la "dèspota" de la seva excap i va explicar que havia patit "un infern" a la feina.

  • Tamayo treballava al Popap de Catalunya Ràdio, amb Mariola Dinarès de presentadora i directora, en l'època a la qual es refereix als seus missatges.
  • Tot i això, el youtuber va negar a Principal haver parlat públicament sobre Mariola Dinarès i el seu Popap quan aquest diari es va posar en contacte amb ell.
Categoria: La Jungla