La Jungla
Joel Díaz i Danae Boronat a 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz i Danae Boronat a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Retorn imminent de 'Zona Franca' amb Danae Boronat: la data amb la qual treballen

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 21 de febrer de 2023. 11:24
Temps de lectura: 3 minuts
Joel Díaz i Danae Boronat a 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz i Danae Boronat a 'Zona Franca' | TV3

Finalment, Zona Franca sí que tornarà a la televisió. Un mes després de l'acomiadament fulminant de Manel Vidal i la dimissió de Joel Díaz, la productora Atomic Beat Media preveu emetre de nou els propers dies.

Què sabem? En un correu electrònic enviat des d'Atomic Beat Media a les més de 1.500 persones que havien anat de públic a Zona Franca abans del seu abrupte final, al qual ha tingut accés aquest diari, la productora anuncia que aquesta setmana ja està gravant capítols pilot, i que podria començar a emetre la setmana vinent.

  • Més tard, TV3 ha anunciat oficialment que el programa tornarà dilluns 27 de febrer amb Danae Boronat de presentadora, tal com va avançar Principal en exclusiva dijous passat.

Què diu la productora?

  • "Aquesta setmana estem realitzant capítols pilot amb un nou presentador/a i la setmana vinent, si tot va bé, ja estarem emetent en directe".
  • "Si ens voleu ajudar venint de nou de públic en aquesta nova etapa que encetem, us ho agraïm molt".
  • "Molts de vosaltres ja m'heu comunicat la vostra decisió de no tornar mai més a Zona Franca o a TV3, ho respecto com no pot ser d'una altra manera".
  • "També us comparteixo que la productora seguim tenint bona relació amb el Joel, i res li agradaria més que saber que hem pogut mantenir el programa sense ell".

En detall: El programa s'ha salvat gràcies als moviments in extremis de la productora la setmana passada. Després que caiguessin els noms de Vador Lladó i Isma Juárez per presentar el programa, Elisenda Pineda va rebutjar dimecres posar-se al capdavant del format. Era l'última oportunitat per recuperar Zona Franca, aparentment. Però Atomic Beat Media va proposar aleshores Danae Boronat, que dijous a la nit va gravar un primer pilot.

A més, es dona la circumstància que Danae Boronat va ser la persona convidada a Zona Franca el 24 de gener, dos dies abans de l'última emissió amb Joel Díaz. Poc podia imaginar aleshores que tres setmanes més tard rebria una oferta per substituir el presentador.

Un altre apunt: Des del passat mes d'octubre, Boronat és la narradora de futbol femení als mitjans de la CCMA. Fa les narracions de:

  • Partits de futbol femení per TV3.
  • Partits del Barça femení a la Champions per Catalunya Ràdio.

Per acabar: Des de l'última emissió el passat 26 de gener, la direcció i la productora han dedicat un mes a buscar un recanvi per Joel Díaz. Durant tot aquest temps, TV3 omplert l'espai amb el Més 324, que ha obtingut audiències molt discretes. Del 9% de mitjana del late night al gener, al 5% que ronda ara Xavier Graset. Un escenari que pot tornar a canviar a partir de la propera setmana, amb l'esperat retorn de Zona Franca a la televisió.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió