La Jungla
Joel Díaz, expresentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, expresentador de 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Joel Díaz reacciona al retorn de 'Zona Franca' amb Danae Boronat de presentadora

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joel Díaz, expresentador de 'Zona Franca'
Foto: Joel Díaz, expresentador de 'Zona Franca' | TV3

Torna Zona Franca. Un mes després de la dimissió sobtada de Joel Díaz, el light night de TV3 reprèn les emissions el dilluns 27 de febrer amb Danae Boronat fent de presentadora. Tan bon punt la CCMA ha confirmat la notícia, l'humorista de Santa Coloma de Gramenet s'ha pronunciat públicament.

Què diu Joel Díaz? En un missatge breu publicat al seu compte de Twitter, l'anterior presentador de Zona Franca ha celebrat la continuïtat del programa i ha felicitat la seva substituta, Danae Boronat.

  • "Boníssima notícia. Enhorabona, Danae Boronat. Ho faràs molt bé i t'ho passaràs teta. Els que insulteu, sou una colla de miserables", ha deixat escrit Joel Díaz.

En detall: L'expresentador de Zona Franca es refereix a les desenes de missatges que l'anunci del fitxatge de Danae Boronat ha generat a les xarxes socials. Atacs a TV3 i Atomic Beat Media, la productora, per haver decidit tirar endavant el format sense Joel Díaz; i també contra la periodista tarragonina, a la que han arribat a anomenar "traïdora" o "venuda" per haver acceptat agafar les regnes del programa.

D'on venim? L'últim Zona Franca es va emetre el passat dijous 26 de gener, tot just després de l'acomiadament de Manel Vidal pel ja conegut gag del PSC i una esvàstica. Dies més tard, Joel Díaz presentava la seva renúncia. Va començar aleshores una cursa contrarellotge per trobar nou presentador, que s'ha allargat tot un mes.

Per acabar: Danae Boronat és, des del mes d'octubre, narradora de futbol femení als mitjans de la CCMA. Cobreix els partits de futbol femení per TV3 i els partits del Barça femení a la Champions per Catalunya Ràdio. Pel que fa a Joel Díaz, després de renunciar a Zona Franca de TV3 continua vinculat a l'ens públic amb L'última hora del matí de Catalunya Ràdio.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió