La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Danae Boronat es fa això a la cara i tothom es fixa en el seu nas: "Què t'ha passat?"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La presentadora de TV3, que podria tenir els dies comptats en el programa Zona Franca, s'ha fet un tractament a la cara per lluir una pell radiant i brillant.

Què sabem? Treballar a la televisió implica, entre altres coses, cuidat molt la imatge. Una cosa que bé sap Danae Boronat. Per aquest motiu, tot sovint, visita la seva clínica de confiança per fer-se coses a la cara per lluir radiant i perfecte davant les càmeres de TV3.

Què ha passat? Danae Boronat, que fa unes setmanes va marcar un mínim històric amb Zona Franca, s'ha fet un tractament facial per preparar la seva pell de la cara per l'arribada de l'estiu. Concretament, la presentadora s'ha fet un peeling, com ella mateixa explica, a través del seu compte d'Instagram. "Ja tinc la pell renovada i a punt per a l'estiu", assegura. Un tractament que s'ha fet en una clínica de la capital catalana, Barcelona, que té diversos centres.

En profunditat: Un tractament que ha publicat a les seves xarxes socials, per això de fer una mica de publicitat i que la clínica tingui nous clients gràcies a Danae Boronat. El problema és que en el vídeo que ha penjat la presentadora apareix amb un nas molt vermell, que crida moltíssim l'atenció. Per aquest motiu els comentaris no s'han fet esperar. "Què t'ha passat?", "Tens la totxa vermella" o "Hi ha cremes que són més efectives". Aquests són alguns dels missatges que es poden llegir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ꓓⲇⲛⲇⲉ (@danaeboronat)

Per acabar: Danae Boronat no ha respost als comentaris amb relació al seu nas. Tampoc ha dit res, de moment, de la cancel·lació del programa Zona Franca. Una notícia que es va saber fa uns dies, tal com va avançar el programa de ràdio de les tardes de RAC1 presentat per Toni Clapés. Una decisió de carregar-se el programa que s'hauria pres des de les altes esferes de la cadena pública arran de les baixes dades d'audiència i poc interès que genera el programa des de fa uns mesos.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3