La Jungla
Danae Boronat reestrena 'Zona Franca' a TV3
Foto: Danae Boronat reestrena 'Zona Franca' a TV3 | TV3
Televisió

Danae Boronat reestrena 'Zona Franca' empoderada, amb indirectes i anticipant-se a les crítiques

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Danae Boronat reestrena 'Zona Franca' a TV3
Foto: Danae Boronat reestrena 'Zona Franca' a TV3 | TV3

Danae Boronat ha reestrenat el Zona Franca de TV3 amb força i encàrrecs per tothom. La periodista s’ha atrevit amb una cançó amb la qual ha deixat clara la seva postura, avançant-se a les crítiques, i ha establert una nova “Constitució”.

D’on venim: Després de l’acomiadament “injust i inacceptable” de Manel Vidal, Joel Díaz va decidir deixar Zona Franca a finals del mes de gener d’aquest mateix any. Davant la situació, TV3 va paralitzar l’emissió del format fins a trobar la nova figura conductora del format.

Situació actual: Com bé va avançar Principal, la periodista Danae Boronat ha estat l’escollida per TV3 perquè condueixi el format des d’aquest dilluns.

Al detall: Boronat ha iniciat el programa fent èmfasi dient que el programa “no estava mort” sinó de “parranda”.

  • La presentadora s’ha exposat en un primer programa empoderada: “Ja us podeu anar preparant, perquè ha arribat una feminazi i, a més, de províncies”.
  • A més, ha tirat d’humor amb si mateixa: “Jo pensava que no arribaria enlloc parlant de futbol femení... i, efectivament, no he arribat enlloc”.
  • Danae també ha reivindicat la figura de la dona conduint un late xou a televisió: “Això és molt boig! Una dona presentant un late xou... de fet, som cinc ties en un plató. Fins ara, la tele era un camp de naps. Avui, queda inaugurat el primer plató de TV3 que és un camp de patatones”.

A més: També ha fet humor i ha desafiat als rumors respecte a la decisió que TV3 l’hagi escollit a ella com a presentadora, després de diversos noms sonats.

  • “Jo no era la primera opció per presentar aquest programa”, ha reconegut la presentadora. I ha continuat: “... però sí la segona”.
  • Seguidament, i formant part del gag, Ivan Labanda i altres col·laboradors del programa han aparegut dient que també els havien proposat a ells, assegurant que havien renunciat a la idea “per dignitat”.

Què diu Danae: La presentadora també ha desafiat els titulars i comentaris de les xarxes socials, avançant-se al que diran. Aquests són alguns dels titulars que ha dit cantant:

  • “Sembla que tot s’acabava per un gag ‘faltón’”.
  • “T’has ficat en un bon jardí... tant em fot”.
  • “Diran que era millor l’altre presentador”, li han dit. La seva resposta: “doncs no penso plorar com Messi al marxar”.
  • “El que diguin les xarxes no és la realitat”.

Per últim: Tant Danae Boronat com el grup musical femení que l’acompanya han establert una nova “Constitució” del Zona Franca amb humor. Aquests són els titulars més destacats:

  • “Queda estrictament prohibida l’emissió del Zona Franca després de la cinquena repetició del Foraster, dels millors moments de Joc de cartes i, sobretot, de documentals d’elefantetes que s’han quedat orfes”.
  • “Decretem que el Joel Díaz té barra lliure al programa. De venir quan vulgui, no de l’altre, perquè ens quedarien sense pressupost”.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3