La Jungla
Carles Porta, durant l'entrevista amb Jordi Wild
Foto: Carles Porta, durant l'entrevista amb Jordi Wild | YouTube
Televisió

Carles Porta dona tots els detalls dels nous casos de 'Crims': a punt per la quarta temporada a TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Carles Porta, durant l'entrevista amb Jordi Wild
Foto: Carles Porta, durant l'entrevista amb Jordi Wild | YouTube

Crims torna aquesta primavera a TV3, amb nous casos que Carles Porta ha avançat al pòdcast de Jordi Wild, que va visitar fa pocs dies. La propera serà la quarta temporada, amb una primera tongada de quatre casos dividits en sis capítols.

Què diu Carles Porta? Durant la conversa amb Jordi Wild, el presentador ha explicat quins seran els casos que tractarà la nova temporada de Crims. Amb especial atenció en un assassinat a l'Empordà.

  • "Són temporades una mica irregulars, no podem fer més capítols. Però seran molt xulos i potents".
  • "Hi haurà un cas de tres capítols. Entren a robar a una casa de Platja d'Aro, lliguen la dona i maten el marit".
  • "Va estar una hora i mitja lligada, es va treure les lligadures amb un ganivet, va sentir com mataven el marit i el va veure mort...".
  • "La dona ens explica tot el que va viure aquella nit, en primera persona i al lloc dels fets".
  • "No està prescrit i potser es mou alguna cosa".

En detall: Porta ha relatat també que hi haurà un altre capítol dedicat a un homicidi d'un tret al cap a un home que era a la cua d'una discoteca de l'Hospitalet de Llobregat, el crim d'una noia a mans del seu nòvio (el conegut com a cas Cervilla) i un atracament amb "material d'arxiu excepcional, com si fos en directe" i amb els protagonistes de la història.

A més, Principal va parlar al desembre amb Anna Punsí, directora de continguts de la productora True Crime Factory, que ja va revelar que la nova temporada de Crims tindria presència a les quatre demarcacions catalanes, i que l'emissió dels nous programes es mourà entre els mesos de març i abril de 2023.

D'altra banda, Porta ha avançat també que el programa ha fitxat l'il·lustrador Oriol Malet per introduir dibuixos que s'alternaran amb les ficcions que acompanyaven fins ara les històries de Crims.

Un altre apunt: Més enllà de la quarta temporada a TV3, el periodista s'ha referit al projecte de fer el programa en castellà per Movistar Plus+. El seu equip es troba totalment immers en aquesta nova producció, que es dirà Luz en la oscuridad i que s'estrenarà el setembre o l'octubre de 2023.

Per acabar: Aclaparat per l'èxit desorbitat de Crims, abans de marxar Porta ha confessat també que està "dient que no a molts projectes". El presentador es declara "aplastat" pel gran impacte del programa, i surfeja com pot sobre la cresta de l'onada.

  • El passat mes de novembre, el director de TV3, Sigfrid Gras, va anunciar un acord per garantir la producció de nous episodis els pròxims anys a la televisió pública.
Categoria: La Jungla