La Jungla
Danae Boronat, al 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, al 'Zona Franca' | TV3
Televisió

L'inesperat i misteriós missatge del 'Zona Franca' en el seu últim programa: "Fins molt aviat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat, al 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, al 'Zona Franca' | TV3

El Zona Franca s'ha acomiadat dels espectadors en el seu últim programa, almenys de la temporada. El programa de TV3 ha dit un adeu amb un inesperat missatge, després que es publiqués la notícia de la no renovació del format per les seves audiències.

D'on venim: Fa uns dies, elmondelatele.cat va informar que el Zona Franca seria cancel·lat definitivament el dijous 29 de juny, després de mesos de rumors.

  • Tot i ser l'aposta de la temporada a TV3 i sobreviure a la marxa inesperada del Joel Díaz, el format no ha assolit els resultats esperats per la cadena pública catalana, aconseguint una mitjana d'entre el 6% i el 7% i uns 60.000 espectadors, unes dades notablement inferiors a la mitjana diària de la cadena.

En detall: Al final de l'últim programa del Zona Franca, "ha arribat l'hora" que Danae Boronat s'acomiadés de l'audiència dedicant unes paraules als espectadors i espectadores més fidels: "marxem de vacances".

  • La presentadora ha volgut donar les gràcies a tot l'equip del Zona Franca, amb una veu quebrada de l'emoció.
  • Boronat ha reconegut que ha estat "el repte més complicat de la seva vida" i, fent balança, ha considerat que l'equip l'ha superat.
  • A més, també ha transmès sentir-se "molt orgullosa" de la feina feta... i en aquest moment ha deixat en l'aire la seva continuïtat: "i la que seguirem fent si ens seguiu fent confiança".
  • A més, en diversos tuits de les xarxes oficials del programa, s'ha repetit un mateix missatge: "fins MOLT AVIAT".

Què sabem: A partir del mes de juliol, les matinades de TV3 les ocuparà el Més 324, presentat per Xavier Graset, fins que agafi també les vacances d'estiu.

A partir d'ara: Les possibilitats són vàries de cara a la nova temporada, ja que el programa podria tornar amb una imatge i marca completament renovades, TV3 podria apostar per un nou late night amb una altra productora o, simplement, la cadena podria tornar a optar per les reemissions i les pel·lícules a la franja nocturna.

  • Pel que fa a la Danae Boronat, fa uns dies va reconèixer a Ràdio Flaixbac que desconeixia el que passaria amb el programa. Això sí, la presentadora del late night va declarar que havia rebut ofertes d'altres cadenes.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3