La Jungla
Foto: | TVE
Famosos

Rumors de crisi entre Aitana Ocaña i Sebastián Yatra: ell tonteja amb una ballarina

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TVE

La cantant Aitana Ocaña i Sebastián Yatra mai han confirmat la seva relació de manera oficial, però tothom dona per fet que estan sortint des de fa mesos.

Què sabem? Durant els últims dies s'especula sobre una possible crisi de parella entre Aitana Ocaña i Sebastián Yatra. Una crisi de parella que podria dinamitar la relació entre els dos cantants i que explicaria, sembla ser, les llàgrimes d'Aitana Ocaña durant el seu últim concert a Madrid davant de milers de persones, el passat cap de setmana.

Què ha passat? El pòdcast de la plataforma Mtmad, de Mediaset, que dirigeix la catalana Laura Fa ha donat una notícia bomba que no deixa en bon lloc a Sebastián Yatra, que recentment ha pujat molt la temperatura amb dos vídeos molt comentats. Sembla que el cantant ja no estaria tant enamorat d'Aitana Ocaña. El motiu és que ha estat enxampat tontejant amb una ballarina, amb qui s'ha deixat veure en actitud molt afectuosa i amb molta complicitat. Un fet que segur ha molestat molt a Aitana Ocaña.

En profunditat: "Sebastián Yatra fa poc ha estat en un festival i allà se'l va poder veure amb una ballarina", ha començat dient un periodista que participa en el pòdcast, que es diu En todas las salsas. "Em diuen que durant tot el dia van estar molt junts i en actitud molt afectuosa, però que no es van arribar a fer cap petó", afegeix. "Al final de la nit van veure a Sebastián Yatra i a la ballarina discutint", acaba dient el periodista. Aitana plorant en el seu últim concert:

Per acabar: Una crisi de parella de la qual de moment ni Aitana ni Sebastián Yatra s'han pronunciat. Tampoc s'espera que ho facin, si tenim en compte que en cap moment han confirmat la seva relació, tot i que sí que s'han deixat veure junts en moltes ocasions. Cal recordar que fa pocs dies es va veure a Aitana amb el seu ex, Miguel Bernardeau, coincidint amb el concert que Rosalía va oferir a Madrid en el festival Primavera Sound. Una trobada entre Aitana i el seu ex molt comentada, ja que en cap moment van demostrar que es portessin malament. Tot el contrari. La polèmica està servida.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Instagram