La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana colpeix amb el relat del 'bullying' que va patir: l'assetjaven a l'escola de música

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana Ocaña és una de les grans dives catalanes del moment. La cantant de Sant Climent de Llobregat acumula èxit rere èxit i centra un gran interès mediàtic, i és clar, la premsa especialitzada la idolatra. Però això no ha estat sempre així: segons ha revelat ella mateixa, de petita va veure com l'arraconaven i l'assetjaven.

Què en sabem? No ho havia explicat mai públicament, però ara ha fet el cor fort i ha pres la decisió de confessar aquest difícil episodi al pòdcast de NudeProject. Segons ha recordat la cantant, quan era petita va ser víctima de bullying a l'escola de música, fins al punt que no hi volia tornar. Un patiment que va viure en silenci, perquè no s'atrevia a explicar-ho als seus pares.

Què diu Aitana?

  • "M'enganxaven xiclets als cabells, deien que tenia polls... aleshores la gent no s'apropava tant a mi".
  • "Jo li deia a la meva mare que no hi volia anar, i ella deia que sí".
  • "Després la mare em rentava els cabells i em deia que hi tenia un xiclet, i jo deia que hauria estat jo [sense adonar-se'n]".

En detall: Des d'aleshores, l'Aitana confessa que busca l'acceptació dels altres. "Per això sempre he intentat agradar a la gent", assegura abans de reflexionar sobre la impossibilitat d'agradar a tothom.

A més, l'autora de Las Babys ha assenyalat que si dona el seu testimoni és per conscienciar sobre l'assetjament a les escoles. Una xacra per la qual altres nens "pateixen coses molt més dures" que les que va viure ella.

Un altre apunt: De l'assetjament a l'escola a l'assetjament dels paparazzi. Segons Aitana, ha arribat a tenir por de la persecució d'alguns mitjans. De fet, fa pocs mesos, coincidint amb la seva ruptura amb Miguel Bernardeau, la cantant va ser notícia per la demanda que va fer a alguns periodistes perquè no la gravessin a casa, ja que després hi havia homes que s'hi presentaven de matinada.

Categoria: La Jungla