La Jungla
Beth Rodergas, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Beth Rodergas, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Beth, embarassada del seu tercer fill: la seva família nombrosa amb en Joan

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Beth Rodergas, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Beth Rodergas, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Beth Rodergas està embarassada del seu tercer fill, set anys després del naixement de l'anterior. Així ho ha comunicat públicament la cantant de Súria, en una publicació d'Instagram que de seguida s'ha viralitzat.

Què en sabem? Beth tornarà a ser mare amb en Joan Boix March, la seva parella des de fa més de deu anys i amb qui ja té dos fills en comú. No se sap el sexe de la criatura, ni el nom que han triat, ni de quantes setmanes està embarassada l'artista, tot i que ja se li nota la panxeta. Aquí la foto amb la qual ha anunciat que amplia la família:

Reaccions: L'anunci d'embaràs de la Beth, "increïblement cert" ha rebut una onada de reaccions a les xarxes socials. Missatges d'afecte d'excompanys d'OT2 com Elena Gadel o Joan Tena, i d'altres famosos de la talla d'Anna Simon, Noemí Galera, Miki Esparbé, Diana Gómez, Alain Hernández o Carles Puigdemont.

En detall: Beth Rodergas va ser mare per primera vegada l'any 2012, que va néixer la Lia, que ja té 11 anys. El 2016 naixia el petit Kai, que aquest mes de juny fa 7 anys.

D'on venim? La família és la gran prioritat de Beth Rodergas, especialment per les dificultats que la cantant ha tingut a l'hora de ser mare. De jove va ser diagnosticada d'una endometriosi, que més enllà de provocar menstruacions més doloroses afecta l'úter de forma que pot fer més difícil assolir l'embaràs.

Per acabar: La notícia de l'embaràs de la Beth coincideix amb un dels moments professionals més dolços de la cantant. El maig, la triunfita va tornar a la primera línia amb l'estrena del documental Dime. Historia de una canción, que narra el seu pas per Eurovisió 2003 i la seva reconciliació amb la cançó que li va donar tants èxits.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos