La Jungla
Gabriel Giacomelli, el nou nòvio d'Elionor
Foto: Gabriel Giacomelli, el nou nòvio d'Elionor | Principal
Casa Reial

Tot sobre en Gabriel: els detalls que revelen com és el nou nòvio d'Elionor

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 5 de juny de 2023. 17:24
Temps de lectura: 2 minuts
Gabriel Giacomelli, el nou nòvio d'Elionor
Foto: Gabriel Giacomelli, el nou nòvio d'Elionor | Principal

Gabriel és l'home del moment per la premsa del cor. El nòvio brasiler de la princesa Elionor ha centrat tota l'atenció els últims dies, des que per fi hi ha fotos d'ell. Tot i que l'hermetisme al voltant de la seva figura és total, i coneixem detalls de la seva vida amb comptagotes. Aquest dilluns, Principal té noves dades del jove.

Què en sabem? De nom complet Gabriel Giacomelli, les seves xarxes socials permeten estirar el fil dels seus orígens i coneixe'l més a fons. Nascut el 2005, el nòvio d'Elionor ha fet majoria d'edat aquest any. Els seus perfils d'Instagram i Facebook són privats, tot i que permeten descobrir algun detall més del jove, com que es fa dir Gab amb el seu cercle i que ha crescut a Manhattan.

Entorn familiar: La família és originària de São Paulo, tot i que ell s'ha criat a Nova York amb els pares, arrelats a l'entorn financer de Wall Street. Drausio Giacomelli, el seu pare, es dedica a les finances i treballa per Deutsche Bank Securities a Nova York. Fernanda Almeida, la mare, té càrrec de directiva a VMLY&R, una firma de marketing i comunicació especialitzada en publicitat, mitjans digitals, promoció de vendes i consultoria.

A més, d'en Gabriel també se sap que parla tres idiomes, portuguès, anglès i alemany, i que és un gran amant dels esports. És aficionat al futbol, afició que comparteix amb Elionor; i el lacrosse, un esport minoritari. També li agrada molt el món de l'art, i estudia aquesta disciplina. Completarà els seus estudis el 2027 a Nova York.

D'on venim? La revista alemanya Bunte va avançar dimecres que en Gabriel és el nou nòvio d'Elionor. La parella es va graduar conjuntament el passat 20 de maig, després d'haver superat el batxillerat de l'UWC Atlantic College. Telecinco en va compartir les imatges.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos