La Jungla
Aitana al videoclip de 'Las Babys'
Foto: Aitana al videoclip de 'Las Babys' | YouTube
Famosos

Un famós presentador de TV3 desbarra d'Aitana i la seva nova cançó: "Indigència mental"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana al videoclip de 'Las Babys'
Foto: Aitana al videoclip de 'Las Babys' | YouTube

Aitana Ocaña i Las Babys tenen molts números per convertir-se en la nova cançó de l'estiu. Un hit que homenatja el mític Saturday Night de la danesa Whigfield, però que no agrada a tothom. Aquest divendres, un famós presentador de TV3 no s'ha mossegat la llengua quan ha dit que el tema de la triunfita és símptoma "d'indigència mental".

Què en sabem? El famós que ataca Aitana és Jair Domínguez. Des del seu compte de Twitter, el copresentador d'Està passant de TV3 i conductor d'El búnquer de Catalunya Ràdio fa la seva valoració després d'escoltar Las Babys. El resultat no pot ser més negatiu, i deixa la cantant de Sant Climent de Llobregat a l'altura del betum.

Què diu Jair Domínguez? "He sentit l'Aitana cantant una versió de Saturday Night i de debò que ho té tot", escriu amb ironia al seu perfil de Twitter per després carregar contra la cantant i la cançó.

  • "Indigència mental, joie de vivre al caire de l'apocalipsi i zero respecte per l'oient".
  • "Dubto que ni tan sols sàpiga que la cançó no és seva. Quin desfici".

En detall: Las Babys és la versió que Aitana fa del Saturday Night dels 90, recuperant l'estètica pop de l'època amb un videoclip que ja té més d'un milió de reproduccions des del seu llançament fa poques hores. Així sona la que podria ser la cançó de l'estiu, que no ha agradat gens a Jair Domínguez:

Per acabar: En la carrera per aconseguir fer la cançó de l'estiu, aquest divendres Rosalía també ha publicat tema nou. En aquest cas es tracta de Tuya, que narra el seu romanç amb una altra dona. Una història que podria amagar la suposada nit de passió que la de Sant Esteve Sesrovires hauria passat amb l'actriu Hunter Schafer, segons la rumorologia dels fans.