La Jungla
Carlos Cuevas, aquest dijous a 'El Hormiguero'
Foto: Carlos Cuevas, aquest dijous a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Carlos Cuevas, el seu primer amor i Tinder: "Quina baixona quan arriba l'altre"

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 9 de juny de 2023. 10:34
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Cuevas, aquest dijous a 'El Hormiguero'
Foto: Carlos Cuevas, aquest dijous a 'El Hormiguero' | Antena 3

Carlos Cuevas es troba de promoció per l'estrena de Cites Barcelona, la tornada de la mítica sèrie de TV3 dilluns que ve, i que a partir de dimarts també fa el salt a Amazon Prime Video. Aquest dijous, l'actor ha visitat El Hormiguero per parlar de Cites. Les de la sèrie, i les seves.

Què en sabem? Carlos Cuevas ha estat a El Hormiguero d'Antena 3 amb Eva Santolaria, que també forma part del repartiment de la nova producció de TV3 i Amazon. L'actor de Montcada i Reixac ha donat detalls de la seva aportació a la sèrie, amb un capítol amb Clara Lago que es va gravar a l'Hotel Vela de Barcelona, a la mateixa habitació per on han passat superestrelles de la talla de Leo Messi, Mick Jagger, Lady Gaga o Beyoncé

A més, Cuevas ha parlat de les cites a la seva vida personal. Ha assegurat que és una mica sapastre en l'art del lligoteig, tot i que intenta "ser mono"; i ha recordat el seu primer amor quan encara era un nen: "Em vaig enamorar moltíssim. Tenia 12 o 13 anys, i em vaig enamorar d'una persona del meu poble. Va ser molt maco, curt i breu com totes les coses adolescents".

En detall: Sobre les apps de cites com Tinder, que és el gran fil conductor de la sèrie, l'artista diu que no en fa servir a la vida real. Reconeix que posa per davant la privacitat pel fet de ser actor, i adverteix que hi ha gent que fa servir les seves fotos per lligar. Alerta, si algú troba Carlos Cuevas a Tinder, no és ell.

Què diu Carlos Cuevas?

  • "Soc molt gelós de la meva intimitat, Tinder em sembla una mica risky".
  • "Si no fos actor, provaria de fer-lo servir. Però intento protegir la meva vida".
  • "On sí que provaria és a l'estranger, em sembla una molt bona idea".
  • "Fan servir la meva foto a Tinder. Quina baixona quan arriba l'altre, no? Em passa des de fa anys".

Per acabar: Cites Barcelona s'estrena dilluns amb un repartiment de luxe a TV3. Més enllà de Carlos Cuevas i Eva Santolaria, compta amb actors de primer nivell com Aina Clotet, David Verdaguer, Ivan Massagué, Miguel Ángel Muñoz, Belén Cuesta, Alejo Sauras o Carmen Machi. La preestrena es va fer dimecres al Teatre Coliseum de Barcelona, amb l'elenc complet de la sèrie desfilant per la catifa vermella de la Gran Via i intentant deixar enrere la polèmica lingüística de les darreres setmanes.