La Jungla
Aitana, a 'La Resistencia'
Foto: Aitana, a 'La Resistencia' | Movistar Plus+
Televisió

Aitana, sobre les relacions amb Sebastián Yatra: "M'agrada bastant"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, a 'La Resistencia'
Foto: Aitana, a 'La Resistencia' | Movistar Plus+

Sense dir el seu nom, però tothom sabia a qui es referia. Aitana ha estat a La Resistencia de David Broncano i ha respost les clàssiques preguntes de diners i sexe. Quan ha parlat de les seves relacions íntimes, la cantant no ha pogut evitar posar-se nerviosa.

Què en sabem? Les preguntes de diners i sexe són un clàssic a La Resistencia. Tots els convidats les responen, i Aitana no podia ser menys. Sobre el cash al banc, i sense entrar en xifres concretes, diu que no en té tant perquè s'acaba de comprar una altra casa. Però tothom esperava que parlés de les seves relacions, i ho ha fet.

En detall: Aitana ha assegurat que en l'últim mes no ha tingut "tantes" relacions sexuals com voldria. Ha fet totes les voltes que ha pogut per no donar el nom de Sebastián Yatra, i s'ha acabat fent un embolic. Així ha estat el moment a La Resistencia:

Què diu Aitana?

  • "No he tingut tantes relacions, justament aquest últim mes no".
  • "Això vol dir que no he vist a... què t'explico? Aquest últim mes, menys".
  • "Hi ha vegades que no veus a... saps? Perquè sou a... Què dic, que després sortirà a les revistes del cor?".
  • "Aquest mes he estat més tranquil·la. Generalment m'agrada... Generalment, bastant".
  • "El sexe és una cosa magnífica, divertida i meravellosa. No pot ser tabú. Generalment m'encanta, però aquest últim mes...".

A més, cal recordar que el passat mes de març Yatra també va ser al programa de Broncano, i es va mostrar molt satisfet del sexe amb Aitana.

D'on venim? Aitana i Sebastián Yatra surten junts des del passat mes de novembre, malgrat que encara no ho han confirmat públicament. Les imatges de tots dos fent-se petons i viatjant junts són una evidència sobre la qual cap dels dos no ha parlat. Actualment, la parella coincideix a La Voz Kids, on fan de coaches dels concursants.

Categoria: La Jungla