La Jungla
Aitana plora d'emoció el dia del seu aniversari
Foto: Aitana plora d'emoció el dia del seu aniversari | Instagram
Famosos

Aitana plora d'emoció en el seu aniversari més diferent: "És un any de canvis"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana plora d'emoció el dia del seu aniversari
Foto: Aitana plora d'emoció el dia del seu aniversari | Instagram

Aitana Ocaña està d'aniversari. La cantant de Sant Climent de Llobregat ha fet 24 anys aquest dimarts, dia 27 de juny, i ho ha celebrat d'una forma diferent: de viatge a Islàndia, un país que ja havia visitat d'adolescent amb als pares, "on vaig ser feliç i amb el qual em sento molt connectada".

Què en sabem? Aitana ha compartit una profunda reflexió a les seves xarxes socials, coincidint amb el dia que apagava les espelmes. "Sens dubte, aquest 2023 se'm tatua al cor com un any de canvis", ha expressat. La triunfita parla del que li queda per aprendre, i de la seva futura gira, entre fotos de la seva aventura islandesa. Al final de tot, un vídeo on plora d'emoció mentre rep el que sembla una postal amb dedicatòria i dona les gràcies.

Què diu Aitana?

  • "Em queda tant per aprendre, recórrer, sanar, celebrar, lluitar, gaudir... De vegades la vida no és tan fàcil, però jo he tingut molta sort".
  • "Què bonic que és sentir totes les emocions, i així saber que estem vius. Agraeixo que els meus estiguin sans, i podem gaudir de tota una vida junts".
  • "Moro de ganes de començar la gira. La música em dona molt, però vosaltres em doneu més. Gràcies per acollir-me i estimar-me com ho feu, sempre sento el vostre amor malgrat la distància".

D'on venim? Aitana fa mesos que anuncia que vol obrir una nova etapa en la seva vida, immersa en aquests canvis profunds que ella mateixa posa de relleu. En la seva faceta professional, la transformació duu el nom d'alpha era, una fase més rebel de la seva carrera musical, que va estrenar el 30 de març amb el llançament de Los Angeles. Però n'hi ha més, especialment pel que fa a la seva vida privada. El desembre de 2022, la cantant trencava la seva relació amb Miguel Bernardeau i en començava una de nova amb Sebastián Yatra.

Un altre apunt: En el seu viatge a Islàndia, Aitana estaria acompanyada precisament de Sebastián Yatra. Hores abans que la cantant fes públic aquest dimarts al vespre que es troba allà de viatge, un jove espanyol resident a l'illa assegurava que la parella havia estat esmorzant al restaurant on ell treballa.

A més, el noi ha explicat que Aitana i Sebastián Yatra van passar l'estona xerrant tranquil·lament al local, mentre es feien fotos amb una càmera analògica i comentaven que tot seguit visitarien la popular Blue Lagoon (que es pot veure a la segona foto de la seva galeria).

Categoria: La Jungla